Αποκάλυψη: Έτσι είναι η Kαινούργιου χωρίς μακιγιάζ και τρέσες [photos]

26.11.2015
Το κορίτσι χώρισε, αισθάνεται χάλια και επιθυμεί να ξεκινήσει και πάλι μετά από πολλά χρόνια την ψυχανάλυση. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει ότι περνάει δύσκολα εξαιτίας του χωρισμού της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά έχει πάρει το μάθημά της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται χωρίς (πολύ) μακιγιάζ και τρέσες. Αποχωρίζεται τις βλεφαρίδες και την «ψεύτικη» εικόνα για την οποία την ψέγουν και απαντάει με θάρρος σε ερωτήσεις για την ψυχική της κατάσταση.

«Εγώ φταίω. Εγώ, που μίλησα με ενθουσιασμό από την αρχή για αυτή τη σχέση. Εγώ φταίω που έδωσα δικαιώματα. Τώρα τι να κάνω; Υστερίες; Να βγω να πω «τότε μίλαγα από μόνη μου, τώρα εσείς μη μιλάτε καθόλου;». Μέσα μου πονάω. Και δεν μπορώ να πω κάτι. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι η πιο σοβαρή σχέση της ζωής μου. Πάντως είμαι πιο ώριμη κι εγώ. Είτε είναι ο Βασίλης είτε κάτι καινούργιο, δεν θα το πω, παρά μόνο αν ετοιμάζω οικογένεια».

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Τώρα και εγώ νιώθω υπέροχα με τον καθρέφτη, Μια περίοδο όμως, στην εφηβεία μου, που άργησα και να την περάσω, δεν ξέσπασα. Δεν αγαπούσα εμένα. Δεν αγαπούσα την εικόνα μου και τον εαυτό μου. Δεν φταίγανε οι γονείς μου, εγώ ή το περιβάλλον. Είχα κιλά, δεν ήμουν στις όμορφες του σχολείου, δεν πρόσεχα εμένα. Τα κατανοώ τώρα. Από εκεί και πέρα μου αρέσουν τα ψηλά τακούνια, τα αξεσουάρ, και τα στενά θηλυκά φορέματα, που πιστεύω με κολακεύουν κιόλας. Δεν ζω, όμως με στενό φόρεμα και πάνω σε ψηλά τακούνια, είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο. Τα έχω καταρρίψει τα περισσότερα. Έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου. Τα’χω κόψει, τα ΄χω κάψει στο παρελθόν και τώρα ναι, ασχολούμαι υπερβολικά με αυτά. Μελλοντικά όμως, μπορώ να αλλάξω. Προς το παρόν, νιώθω ωραία έτσι», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου!