Έξαλλη η Καραβάτου για το χτύπημα που δέχτηκε ενώ είναι έγκυος

24.11.2015
Ένα δημοσίευμα που ήθελε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να αντικαθίστανται από τη Ζέτα Μακρυπούλια και η αναπαραγωγή του από το Γιώργο Λιάγκα, έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να ξεσπάσει.

Η Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και ξέσπασε εναντίον εκείνων που την χτυπούν με τον τρόπο αυτό, ειδικά φέτος που ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μαμά.

Η Καραβάτου μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον παράγοντα του Έψιλον που ξεκίνησε τη φήμη αντικατάστασης του ζευγαριού από τη Μακρυπούλια:

«Εγώ το διάβασα σε ένα site το θεώρησα πάρα πολύ άκομψο και δεν έδωσα σημασία. Και ποιος νους μπορεί να έχει δουλέψει έτσι, ώστε να δώσει μια τέτοια είδηση για να γραφτεί;

Όλοι ξέρουμε πώς αναπαράγονται οι ειδήσεις. Γίνεται αυτό και μετά το ξαναβλέπω γραμμένο βλέπω να αφορά και σένα (δηλαδή τον Γιώργο Λιάγκα). Εσύ, Γιώργο, αυτό που είπες ήταν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του Έψιλον.

Άρα υποθέτω εγώ μέσα μου ότι εσύ κι αυτοί έχετε την ίδια πηγή, τον ίδιο υψηλά ιστάμενο», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Συνεχίζοντας, η Καραβάτου ανέβασε τους τόνους και οργισμένη είπε:

«Καταρχήν αυτό είχε πάρει πολύ μεγάλη έκταση, αλλά δεν το είχα πει στον Κρατερό γιατί θέλω να τον κρατάω έξω από κάποια πράγματα. Είναι σε άλλη φάση ο Κρατερός. Του το είπα κάποια στιγμη, παράλληλα μιλήσαμε και με το γραφείο Τύπου του σταθμού και την κυρία Πολίνα Τόλη που διέψευδε συνέχεια την είδηση.

Εγώ ωστόσο έχω θυμώσει πάρα πολύ γιατί κάποιος κάνει αυτή την κίνηση. Η οποία είναι πάρα πολύ σοβαρή κατά την άποψή μου. Δεν μπορεί κάποιος να σε διαβάλλει έχοντας αυτή την πορεία και με αυτό μάλιστα τον τρόπο. Και αυτός να είναι ατιμώρητος και “γεια σας”, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ειδικά όταν εγώ είμαι στην κατάσταση που είμαι και έχοντας το ιστορικό που έχω. Γιατί θέλω να μιλήσουμε λίγο για την προηγούμενη φορά. Είναι γνωστό ότι ήμουν εννέα μηνών έγκυος όταν απομακρύνθηκα από τον Alpha. Δικαίωμά τους, όταν έκαναν αυτό που έκαναν.

Τώρα όμως εγώ σκέφτομαι ότι κάποιος φέρεται με αυτόν τον τρόπο και θέλει να μου κάνει κακό. Και σκέφτομαι γιατί; Ποιον έχω βλάψει; Τι έχει γίνει; Τι ξέρεις εσύ, ας πούμε, Γιώργο; Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά; Το έψαξα και εγώ έχω καταλήξει κάπου. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να σου πω, όπως κι εσύ δεν μπορείς να μου πεις (την πηγή σου)».

Όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε στην Κατερίνα Καραβάτου ότι κάποιος μπορεί απλά να πέταξε μια φήμη, όπως αυτές που κυκλοφορούν καθημερινά κατά δεκάδες, εκείνη απάντησε:

«Πετάς κάτι έτσι για μια εκπομπή, η οποία πέρυσι έχει κάνει όλο αυτό που έχει κάνει, και ξαφνικά φέτος έχει ανοίξει μια ζώνη Σαββατοκύριακου, από ένα μικρό κανάλι; Σε μια γυναίκα που είναι έγκυος, κάνεις αυτό το πράγμα; Όποιος και να είσαι, δεν ξέρω ποιος είσαι. Δεν γίνονται αυτά παιδιά, δεν είναι δίκαια!

Το ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν κάποιο κακό δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν. Δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να το ανεχόμαστε. Είναι λάθος μου που το ανεχόμουν μέχρι τώρα. Αυτό δεν συμβαίνει εδώ και καιρό και δεν θα το αφήσω να συμβαίνει. Κάνει κακό στη ζωή μου, την οικογένειά μου και αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Δεν αξίζω μια τέτοια συμπεριφορά και έχω διαγράψει μια πορεία με προσοχή, συνέπεια και αξιοπρέπεια. Δεν απαντάω αλλά δεν ανέχομαι κιόλας. Όλα αυτά τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους κι όχι μόνο τηλεοπτικά».

Εν το μεταξύ, η Καραβάτου μίλησε και στο περιοδικό People, για το εν λόγω περιστατικό και δήλωσε:

«Όταν το διάβασα αυτό το πράγμα είπα ‘μα καλά, είναι δυνατόν;’ Πρέπει να σου πω, πως η Ζέτα είναι φίλη του Κρατερού και όταν ήρθε στην εκπομπή είπε από μόνη της πως αυτά τα δημοσιεύματα ήταν ανυπόστατα και πως κανείς δεν της είχε προτείνει κάτι τέτοιο και μάλιστα ήταν απόλυτη και πολύ αυστηρή απέναντι σ αυτούς που το έγραψαν.

Ειλικρινά κι εγώ αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο ή αναπαράγει μια τέτοια «είδηση» για έναν άνθρωπο που μόλις έγινε γνωστό πως περιμένει μωρό κι έχει περάσει όλο αυτό στην προηγούμενη εγκυμοσύνη του ... Δεν σκέφτεται καθόλου;

Στην αρχή δεν του το είχα πει του Κρατερού. Αλλά όταν είδα ότι ξαναγράφεται, όταν άκουσα τον Γιώργο Λιαγκα να λέει πως θα υπάρξουν αλλαγές το Σαββατοκύριακο και χρησιμοποιούν τα λεγόμενα του ως επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έχουν γράψει και μάλιστα με τη φράση «γάτα ο Λιάγκας» και τέτοια, αναγκάστηκα να του μιλήσω.

Του είπα ‘αγάπη μου, υπάρχει ένα θέμα. Κι επειδή είναι και η Ζέτα να έρθει στην εκπομπή θέλω να γνωρίζεις τι γράφεται’. Αυτό ξεπέρασε τα όρια. Πρέπει να υπάρχει όμως ένα όριο ειδικά με ανθρώπους που είναι σε μια ευαίσθητη φάση και έχουν μια τέτοια πολύ άσχημη ανάμνηση στο παρελθόν τους, που έκαναν και καιρό να ξεπεράσουν.

Παρόλο που είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα, κάποιοι άνθρωποι ποτέ δεν σταματούν να με ξαφνιάζουν δυσάρεστα. Κρίμα». Γλυκιά ναι, με χιούμορ άφθονο, αλλά η Κατερίνα σε κάποια πράγματα σοβαρεύει απότομα».