Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ακονίζει τα μαχαίρια του για το «Μάλιστα, Σεφ!» [photos+vds]

24.11.2015
Πρεμιέρα την Τρίτη 24/11 στις 22.00 για τη νέα κωμική σειρά του Mega «Μάλιστα, Σεφ!» με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο ρόλο του σεφ Βασίλη, τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο στο ρόλο του Μάνθου και την Άννα Μενενάκου στο ρόλο της Κίκας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο womenonly.gr, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που θα... διαπρέψει σε αυτή την τηλεοπτική σειρά είναι ότι έχει υπάρξει πρώην εστιάτορας:

«Έχω άριστη σχέση με τη μαγειρική και εκτιμώ πολύ το καλό φαγητό, κυρίως όταν το τρώω, βέβαια. Μαγειρεύω και ο ίδιος και μου αρέσει να ετοιμάζω φαγητό για τους δικούς μου. Εξάλλου, υπήρξα και πρώην εστιάτορας, οπότε η σχέση μου με το φαγητό υπήρξε και επαγγελματική.»

Διαβάστε τι είπαν ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η Άννα Μενενάκου αποκλειστικά στο womenonly.gr...

Διαβάστε την υπόθεση και δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.

Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δε σηκώνει κουβέντα.

Ο Μάνθος (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) είναι νέος, φιλόδοξος κι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο του νάρκισσου Φίλιππου (Κώστας Αποστολάκης), όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την δυναμική μάνατζερ του εστιατορίου, Κίκα (Άννα Μενενάκου), με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Η κουζίνα θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τον αφοσιωμένο στον σεφ Βασίλη, Τρύφωνα, με τους σκανταλιάρηδες μάγειρες Φώτη και Σάββα, τον συνεσταλμένο και όμορφο μπάρμαν Κωστή, τη ρομαντική χορτοφάγο και ακτιβίστρια Νάντια, τον κυκλοθυμικό και παρεξηγιάρη ζαχαροπλάστη Λουί, την σκληροτράχηλη λαντζέρισσα Ιβάνκα, την «περπατημένη» σερβιτόρα Σίσσυ και την ναζιάρα hostess, Αθηνά.

Και σα να μην έφταναν όλ’ αυτά, απέναντι από το «Chez Philippe» θα ανοίξει ένα ανταγωνιστικό εστιατόριο με σεφ την κοσμοπολίτισσα Έλενα (Κλέλια Ρένεση) και ιδιοκτήτη Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μάλιστα, Σεφ!» θα μεταδοθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 22:00, και έχει τίτλο «Ο καινούριος μάγειρας».

Απόδοση Σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Info:

www.megatv.com/malistachef
www.facebook.com/MalistaChef
www.twitter.com/malistachef
www.instagram.com/megatvcom
#MalistaChef