Δες πώς είναι σήμερα ο αδελφός της Ψυχράμη, Απόστολος! [photo]

24.11.2015
Η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν είναι το μόνο διάσημο μέλος στην οικογένεια, αφού τόσο η αδελφή της Ειρήνη, όσο και ο αδελφός της Αποστόλης ασχολούνται με το τραγούδι. Η Ειρήνη, όπως θυμόμαστε όλοι, υπήρξε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος, Hi5, ενώ μετά τη διάλυση συνέχισε σόλο πορεία στο τραγούδι.

Ο Αποστόλης είχε κερδίσει στο talent show της ΕΡΤ, που θα έβγαζε τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον της Κωνσταντινούπολης. Ωστόσο, τότε μας εκπροσώπησε τελικά ο Σάκης Ρουβάς με το «Shake it», αλλά ο Ψυχραμης ήταν στα φωνητικά.

Σήμερα, ο Αποστόλης Ψυχράμης βρίσκεται στο Θέατρο Πόρτα, όπου συμμετέχει στην παιδική παράσταση «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο». Στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν το «παρών» αρκετοί celebrities. Ανάμεσα τους και η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αδελφού της.

5PHOTO3%

Εξάλλου, όλα τα αδέλφια της οικογένειας είναι αγαπημένα, ενώ ο Ψυχράμης είχε συνοδεύσει τη μικρή αδελφή του στο γάμο της με τον Δημήτρη Μακαλιά τον περασμένο Σεπτέμβριο.