Μπουτάρης: Χώρισε τη σύντροφό του μετά από 13 χρόνια [photos]

04.11.2015
Για θέματα της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως το Μετρό και τη δημοτική αστυνομία, μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi. Ωστόσο, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε τον ... πόνο του και για ένα προσωπικό του ζήτημα.

«Απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου» είπε. Και άφησε το ακροατήριο με το στόμα ανοιχτό.

Με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις, είχε συνδεθεί συναισθηματικά πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη.

Δείτε τον με την συντροφό του:

Η Γκαμπριέλα Σάινερ, που άφησε τις σπουδές χορού στην Αυστρία μετά από ατύχημα που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο θέατρο, βρέθηκε για ένα ταξίδι στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του '90 και δεν έφυγε ποτέ ξανά. Βρέθηκε σε μια εποχή που ένιωθε «χαμένη» αφού δεν ήξερε τί θα μπορούσε να κάνει στη ζωή της εκτός από το χορό.

Η Γκαμπριέλα Σάινερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία, όπου ασχολήθηκε με τον χορό και τη μουσική, αλλά από τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του ΄90 βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, για να μαγευθεί όμως σ' ένα ταξίδι της από τις Πρέσπες, όπου έκτισε και το δικό της σπίτι από το 2000 οπότε και δημιούργησε την ΜΚΟ, Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών.