Χωρισμός - βόμβα για τον Γιάννη Μπουτάρη!

04.11.2015
Για θέματα της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως το Μετρό και τη δημοτική αστυνομία, μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi. Ωστόσο, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει και για πιο προσωπικά ζητήματα, κάνοντας μάλιστα και την αποκάλυψη της μέρας: «Απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου» είπε. Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Μπουτάρης για χρόνια είχε σχέση με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία μάλιστα είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις. Εξάλλου, για τη σύντροφό του, την οποία γνώρισε πριν 13 χρόνια, είχε μιλήσει πέρυσι με τα πιο κολακευτικά λόγια.

«Μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία» είχε πει.

Ωστόσο, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και όπως παραδέχτηκε ο δημοφιλής δήμαρχος, στην ηλικία του η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και για την ώρα απολαμβάνει την μοναχικότητά του!