Κατερίνα Καινούργιου: Τίτλοι τέλους για τη σχέση της [photos+vds]

02.11.2015
Όσο κορυφώνονται οι φήμες ότι χωρίζει, τόσο τη βλέπουμε να αδυνατίζει. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει αυτό τον καιρό να μιλήσει για τα προσωπικά της, αλλά συνεχίζει την ανάρτηση μελαγχολικών posts στα social media.

Αν ... ψήφιζε το Instagram, σίγουρα θα έβγαζε τη νεαρή παρουσιάστρια σε φάση... χωρισμού από τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια του «Λόγω tivis» τις τελευταίες ημέρες κάνει αναρτήσεις για να ... κόψει κανείς φλέβα!

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πόσταρε μία φωτογραφία της στο Instagram, με λεζάντα: «Σε...μελαγχολικό mood! Παρ’ όλα αυτά καλό μήνα αγάπες μου» . Ακολούθως, τα ξημερώματα ανέβασε μια φωτογραφία του... «Μικρού Πρίγκιπα» με ένα απόσπασμα από το διάσημο έργο του Αντουάν ντε Σάιντ Εξύπερυ: «“Αντίο”, είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια».

H Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε στον «αέρα» του «Πρω1νού», ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Δείτε το βίντεο:

«Η Κατερίνα μετακόμισε. Μένανε μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στα νότια προάστια. Τώρα ζει σε ένα δικό της διαμέρισμα, μόνη της!», είπε η δημοσιογράφος. Στην συνέχεια η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε, ότι η Κατερίνα δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της αδερφής του Βασίλη, της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στην Βενετία. «Δεν την ήθελαν την Κατερίνα, γιατί είναι άνθρωπος των media», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Στα τελευταία «ποσταρίσματά» της, η Κατερίνα είναι πιο αδύνατη από ποτέ και χωρίς «φώτοσοπ κολώνας»: