Οριστικό διαζύγιο για Χάλι Μπέρι & Ολιβιέ Μαρτίνεζ

28.10.2015
Ύστερα από δυο χρόνια γάμου και πολλούς μήνες σχετικής φημολογίας, το διάσημο ζευγάρι βάζει οριστικό τέλος στη σχέση τους με επίσημη ανακοίνωση.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιο που αποφάσισαν να πάρουν.

"Με βαριά καρδιά φτάσαμε στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο καθώς και το κοινό ενδιαφέρον μας για το καλό του γιου μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο μόνο ευτυχία στη ζωή και ελπίζουμε να σεβαστείτε την ανάγκη για ιδιωτικό χώρο που έχουμε εμείς αλλά κυρίως ο γιος μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Μπέρι και Μαρτίνεζ έγιναν ζευγάρι το 2010, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2013 και έχουν μαζί έναν γιο, τον δύο ετών σήμερα Μασέο. Η Χάλι έχει ακόμη μια κόρη από τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Γκαμπριέλ Ομπρί [φωτό επάνω] την 7 ετών σήμερα, Νάλα.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο της Χάλι Μπέρι η οποία υπήρξε επίσης παντρεμένη με παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και τον τραγουδιστή Έρικ Μπενέτ [φωτό κάτω]