Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να μην τον βγάλουμε Ant1 αλλά Aρν1, από τον Αρναούτογλου

30.09.2024
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να μην τον βγάλουμε Ant1 αλλά Aρν1, από τον Αρναούτογλου
Αντέδρασε ο παρουσιαστής στην είδηση επιπλέον εκπομπής στο ΣΚ για τον Γρηγόρη

Πολύ έντονα κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου να σκέφτεται να κατεβάσει την ολοκαίνουργια εκπομπή του Weekenders στο 10-1 και ωρίτερα το πρωί να κάνει εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο οποίος έχει ήδη 3 εκπομπές στο κανάλι. To The 2 Night Show, τον Εκατομμυριούχο και στο The Roadshow. Να τις κάνει δηλαδή 4.

Αυτό άκουσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Buongiorno και δεν άντεξε παρόλο που έχει τεράστιο θαυμασμό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το έχει δείξει πολλές φορές και στα γραπτά και στα λεγόμενά του:
«Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις 5 εκπομπές δηλαδή; Ε, πόσες εκπομπές;

Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους Big 4 της ελληνικής τηλεόρασης, που τους ξέρουμε με το μικρό όνομα. Είναι ο Ανδρέας, η Ρούλα, η Ελένη και ο Γρηγόρης. Είναι σκυλί του πολέμου και δεν θα το άφηνε στη μοίρα του. Θα το κεντούσε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο (σ.σ. το The Road Show). Την Παρασκευή έσκαγαν τα μηνύματα: βάλε να δεις Γρηγόρη πολύ γέλιο» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

«Παρόλα αυτά να πω και το άλλο ότι έχει ήδη τρεις εκπομπές. Να πάρει και κανένας άλλος. Εδώ πάνε να δώσουν μία εκπομπή το Σαβ/κο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη πάνε να το φάνε. Να είναι ο Γρηγόρης 7-10, να ξεκινούν οι Weekenders και να πηγαίνουν 10-1. Να μην τον βγάλουμε ΑΝΤ1 αλλά ΑΡΝ1 από τον Αρναούτογλου»

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 17:36