Μπουσδούκου: Αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τη ζωή της [photos]

26.10.2015
Καλεσμένη της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή Jenny Jenny βρέθηκε η όμορφη δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, που αποκάλυψε πράγματα για τον χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε.

Καλεσμένη της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή Jenny Jenny βρέθηκε η όμορφη δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, που αποκάλυψε πράγματα για τον χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε.

Η κουβέντα των γυναικών ξεκίνησε με το βαπτιστικό όνομά της... Άννα-Κύνθια. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τώρα» μίλησε για τη δουλειά της, πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος στο δρόμο, τον ψυχαναγκασμό της με την καθαριότητα και τις σχέσεις ζωής της.

Είναι ένα κορίτσι που ψάχνεται σε πολλά πράγματα. Κάνει χορό, ασχολείται με extreme sports, γυμνάζεται και μαγειρεύει. «Μου αρέσει ο χώρος που δουλεύω. Μου αρέσει ο χώρος που μένω. Είναι σεβασμός προς τον εαυτό μου. Οπότε μου αρέσει να μαγειρεύω ωραία φαγητά που θα αρέσουν στους φίλους μου και δεν θα σταυροκοποοιούνται κάθε φορά που θα με βλέπουν στη κουζίνα».

Όσον αφορά στην απόκτηση οικογένειας η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε: «Έχω μεγαλώσει πάρα πολύ όμορφα. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε με φωνές ούτε οι γονείς μου με εγκλωβίζουν συνέχεια μέσα σε πρότυπα. Έχουμε μια πολύ ειλικρινή σχέση. Αυτό με έχει κάνει να σέβομαι και να αγαπώ πάρα πολύ την οικογένεια. Και αυτό που είναι οικογένεια. Από την άλλη επειδή είμαι άνθρωπος που έχω στόχους, αλλά δεν κάνω όνειρα με την έννοια να πω ότι σε δυο χρόνια θέλω να έχω κάνει παιδί... Σε πέντε χρόνια θέλω να έχω κάνει αυτό το επαγγελματικό βήμα... Και σε δέκα χρόνια να έχω αποκτήσει δέκα ακίνητα στο εσωτερικό και εξωτερικό... Μου αρέσει να βιώνω τη στιγμή». Η νεαρή δημοσιογράφος έχει δεσμό με τον επίσης δημοσιογράφο Σταύρο Ιωαννίδη.

Είναι ψυχαναγκαστική με τη καθαριότητα, ασχολείται με τα social media, αγαπάει το Instagram και είναι μητέρα μέσω υιοθεσίας του «Κυριάκου», που είναι αρκουδάκι από τον οργανισμό Αρκτούρος!

Για το κλείσιμο της συνέντευξης ανέφερε ότι η ωραιότερη συμβουλή που της έχουν δώσει στη ζωή της είναι: «Να κάνω υπομονή».