Μπαλατσινού για νέα σχέση: «Είναι δικό μου αυτό που ζω»!

26.10.2015
Από το καλοκαίρι, που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με το νεαρότερο σύντροφό της, ο νέος έρωτας της πόλης έγινε θέμα συζήτησης. Και στα σχόλια, σε κάποιες περιπτώσεις, έδωσαν και πήραν.

Και μπορεί να λέγονται και να γράφονται διάφορα - εξάλλου είναι ένας έρωτας που «πουλάει» - η Μπαλατσινού, όμως, δε θέλει να μιλάει γι αυτόν.

«Δεν θέλω να σχολιάσω το ζήτημα με τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν θέλω να γίνει πάλι αναπαραγωγή όσων θα πω. Έγινε, τελείωσε, πάει. Είναι δικό μου από δω και πέρα. Είναι δικό μου αυτό που ζω. Και δεν αφορά κανέναν άλλον» δηλώνει και ξεκόβει κάθε κουβέντα.

Εξάλλου, όσα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο γάμος τους ήταν «πλημμυρισμένος» από τους προβολείς και η παρουσιάστρια πλέον, στη νέα φάση της ζωής της, θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Είμαι σε μια κατασταλαγμένη, δημιουργική αλλά και σε εγρήγορση περίοδο. Τα αντανακλαστικά μου είναι πολύ ακονισμένα. Έχω πολύ καλή διάθεση απέναντι στη ζωή και στα πράγματα, παρόλο που όλο το γύρω μού επιτάσσει ότι δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι απλά, πάρα πολύ απλά. Εμείς τα κάνουμε δύσκολα. Παλιά είχα το απλό και το ’κανα δύσκολο. Θέλω να λειτουργώ με το ένστικτό μου. Όχι με τη λογική. Δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν για τη ζωή μου παρά μόνο σε μένα. Για μένα η λέξη ‘‘πρέπει’’ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου τα τελευταία τρία χρόνια. Και προσπαθώ ούτε στα παιδιά μου να λέω ‘‘πρέπει’’. Εύκολο είναι αν το συνειδητοποιήσεις. Το πιο δύσκολο στη ζωή είναι να διαχειριστούμε τα αυτονόητα» αποκαλύπτει για τη νέα φάση της ζωή της.