Ο Χατζηδούκας "κάρφωσε" κατά λάθος τον κρυφό γάμο της Ελένης!

20.10.2015
Στη φωταγώγηση του Hilton, στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/10) η Ελένη Μενεγάκη. Φορώντας ένα ροζ μίντι φόρεμα, η παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, που δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθούν στις τελευταίες φήμες για τον "κρυφό" γάμο της Ελένης, στην Άνδρο. Και αν η "νύφη" το... έσκασε με το που έγινε η σχετική ερώτηση, δε συνέβη το ίδιο με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Δούκα Χατζηδούκα.

Γιατί βλέπεις, ο γνωστός σχεδιαστής την πάτησε και όταν τον ρώτησαν αν σχεδίασε εκείνος τα νυφικά παπούτσια της φιλενάδας του, άθελα του "κάρφωσε" το γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο.


«Δεν σχεδίασα τα νυφικά παπούτσια της Ελένης, δεν ισχύει τίποτα. Η Ελένη δεν χρειάζονταν κανένα σχεδιασμό όταν έκανε τον γάμο της» έριξε τη... μπόμπα του. Και μόλις κατάλαβε τι εκτόξευσε, προσπάθησε μάταια να τα μαζέψει.

«Αν έκανε γάμο δηλαδή, δεν ξέρω κάτι, από όσα έχω ακούσει από τα κουτσομπολιά», είπε, αλλά μεταξύ μας δεν έπεισε και πολύ.