Έξαλλος ο Οικονομόπουλος με Καρβέλα: Τον στέλνει στο πυρ το εξώτερον!

28.09.2015
Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, "Ο διαβολος είναι από την Ελλάδα" και όπως καταλαβαίνεις σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μα στίχος είναι αυτός; Καλύτερη έμπνευση δεν είχε ο... ποιητής;

Αλλά, φευ, την έμπνευση του καλλιτέχνη δεν τη συμμερίζεται ένας άλλος καλλιτέχνης. Και όχι δεν τη συμμερίζεται, αλλά στέλνει τον Καρβέλα, στο... πυρ το εξώτερον! Ο λόγος για το Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος έχει γίνει έξαλλος με το νέο τραγούδι του Καρβέλα.

Και μπορεί ο νεαρός τραγουδιστής να μην είναι μεγάλος φαν των social media και σπανια να τα χρησιμοποιεί, όμως, είναι τόσο εκνευρισμένος με το άσμα του καλλιτέχνη Καρβελα, που έκανε την εξαίρεση και μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, ξέσπασε εναντίον του. Και εναντίον του τραγουδιού.

"Είναι λυπηρό δημιουργοί που έγραψαν την όποια ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, να διαπομπεύουν με τέτοιο τρόπο τα ιερά και όσια της θρησκείας μας και να επαινούν τον έξω από δω… Είναι λυπηρό να επανέρχεστε με τέτοιου είδους υβριστικό άσμα, κύριε Καρβέλα"