Μπαλατσινού: Νέες φωτό με το νεαρό σύντροφό της [& την πανάκριβη βαλίτσα]

23.09.2015
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ - ενδεχομένως - να κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά, όπως η διαφορά ηλικίας. Η Τζένη Μπαλατσινού μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του αρκετά μικρότερου της, Ανδρέα Παππά.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ενώ το πέρασαν και το πρώτο τους ερωτικό καλοκαίρι ως ζευγάρι, που δε λέει να τελειώσει. Έτσι, μετά την Πάτμο - όπου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους - Μπαλατσινού και Παππάς έκαναν ακόμα μία ερωτική απόδραση, στη Σκύρο αυτή τη φορά.

Και η επιλογή του όμορφου νησιού των Σποράδων, μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού πρόκειται για έναν μη κοσμικό προορισμό, που παπαράτσι πόδι σπάνια το πατά. Αλλά να που για κακή τους τύχη, ο φακός του Hello ήταν εκεί και εντόπισε το ερωτευμένο ζεύγος να απολαμβάνει τις βόλτες του, αλλά και την παρέα ο ένας του άλλου.

Χαλαροί και οι δύο με τον έρωτα να πλανάται στον αέρα, απόλαυσαν τη βόλτα τους στο νησί. Μάλιστα, αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε καθαρά το πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία από την Καβάλα. Κι έχουμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, αλλά και περιποιητικός με την 46χρονη αγαπημένη του. Μέχρι και την πανάκριβη βαλίτσα, γνωστού Οίκου έσερνε ο 35χρονος

Κι από πίσω ακολουθούσε η Τζένη, η οποία για ακόμα μία φορά παραδίδει μαθήματα στυλ. Το ζευγάρι εκτός από τις βουτιές στις παραλίες του νησιού, απόλαυσε και τις τοπικές νοστιμιές. Και σε μία από τις εξόδους σε ταβερνάκι της περιοχής τους εντόπισε και ο φακός του Hello.

Μπαλατσινού και Παππάς - σύμφωνα με τα δημοσιεύματα - είναι ζευγάρι από τον περασμένο χειμώνα. Η γνωριμία τους έγινε στη Θεσσαλονίκη και από τότε είναι αχώριστοι. Η πρώτη φορά που τους εντόπισαν οι παπαράτσι ήταν σε ερημική παραλία της Πάτμου, το καλοκαίρι και ο νέος έρωτας της Μπαλατσινού έγινε αμέσως θέμα συζήτησης.