Συγκλονίζει η Κιμ: Ο πατέρας Καρντάσιαν, ο Μπρους και τα... φουστάνια

23.09.2015
Η διάσημη ριάλιτι σταρ αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως ο πατέρας της κορόιδευε τον πατριό της για τη συνήθειά του να ντύνεται γυναικεία, πράγμα το οποίο ήταν, όπως φαίνεται κοινό μυστικό.

H ΚΙμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) περιγράφει τη στιγμή που "τσάκωσε" τον πατρό της, Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ντυμένο γυναίκα εξηγώντας τον ρόλο του βιολογικού της πατέρα, Ρόμπερτ (Robert) στην εξήγηση της πραγματικότητας.

Ήταν πριν από 10 περίπου χρόνια όταν η Κιμ έπιασε τον πρώην Ολυμπιονίκη σύζυγο της μαμά της, Κρις, με γυναικεία ρούχα και μακιγιάζ...

"Η μητέρα μου και οι αδερφές μου είχαν πάει επίσκεψη στη γιαγιά. Γυρνώντας από ένα φιλικό σπίτι, είδα τον Bruce ντυμένο γυναίκα! Φορούσε ψηλοτάκουνα, περούκα, μέικ απ… τα πάντα! Δεν θυμάμαι επακριβώς τι φορούσε, γιατί έσκυψα το κεφάλι και έτρεξα στο υπνοδωμάτιό μου. Κράτησα το μυστικό για περισσότερο από μία δεκαετία"

Και πώς εξήγησε αυτό που είδε η Κιμ; Είχε μια μικρή βοήθεια από τον πατέρα της, ο οποίος μπορεί να είχε πεθάνει τότε, όμως κάτι που είχε πει παλιότερα λειτούργησε ως ερμηνεία.

"Αν δεν είχα ακούσει τον μπαμπά μου και τους φίλους του να συζηγούν τις φήμες σχετικά με τον Μπρους που ντυνόταν γυναίκα πριν από χρόνια (ήμουν 11 χρονών περίπου) δεν θα είχα καταλάβει ποτέ τι ήταν αυτό που είδα. Τότε πίστευα πως ο μπαμπάς μου ζήλευε απλά τον νέο σύζυγο της μαμάς μου και ότι έκανε πλάκα με τους φίλους του στο τηλέφωνο. Ξαφνικά, όμως κατάλαβα ότι όλα ήταν αλήθεια..."

Τώρα πια, ο Μπρους έγινε Κέιτλιν με την Κιμ να είναι από τους πρώτους που στήριξαν την προσπάθειά της αυτή..