Κέλι Μπρουκ: Ανάβει φωτιές με το νέο της ημερολόγιο [photos]

27.09.2015
Το νέο ημερολόγιο της Κέλι Μπρουκ για το 2016 αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία του ανδρικού πληθυσμού και όχι... μόνο.

Το νέο ημερολόγιο της Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) για το 2016 αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία του ανδρικού πληθυσμού και όχι... μόνο!

Η 35χρονη ζουμερή Βρετανίδα τρελαίνει με τις καυτές της πόζες, καθώς ξαπλώνει με φιλήδονο βλέμμα σε κρεβάτι με διάφανα σεντόνια, ποζάρει με φόντο την άγρια φύση με εσώρουχα που κεντρίζουν ακόμη περισσότερο τη φαντασία μας!

Η Κέλι έχει ύψος 1,72 μ. και το γεμάτο καμπύλες κορμί της (περιφέρεια στήθους 84 εκ.) τράβηξε την προσοχή των συντακτών της Βρετανικής ταμπλόιντ Daily Star που σύντομα την περιέλαβαν στα γυμνά μοντέλα της σελίδας 3. Οι φωτογραφίες της σύντομα έκαναν την εμφάνιση τους και σε άλλα αντρικά περιοδικά όπως το FHM (επανειλημμένα την έχει κατατάξει στις "100 πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς") και το Loaded.

Έχει κάνει μια πλειάδα διαφημίσεων για μαγιό, αθλητικά είδη και εσώρουχα, καθώς και περιορισμένο αριθμό γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφήσεων. Έχει επίσης παρουσιάσει πολλές εκπομπές στην τηλεόραση και έχει κάνει και περάσματα από τη μεγάλη οθόνη.