Μάνια Ντέλου: Το πρώην sex symbol το 'ριξε στα γλυκά! [photos]

12.09.2015
Τη δεκαετία του 90 έκανε κυριολεκτικά θραύση στις πασαρέλες. Στα 22 της χρόνια είχε πετύχει το απόλυτο της επιτυχίας. Είχε κερδίσει αρκετά χρήματα από το μόντελινγκ, είχε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ελληνες σχεδιαστές, είχε συμμετάσχει σε ουκ ολίγες τηλεοπτικές εκπομπές και τέλοσπαντων είχε μια λαμπρή καριέρα να διαγράφεται μπροστά της.

Τη δεκαετία του ’90 έκανε κυριολεκτικά θραύση στις πασαρέλες. Στα 22 της χρόνια είχε πετύχει το απόλυτο της επιτυχίας. Είχε κερδίσει αρκετά χρήματα από το μόντελινγκ, είχε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ελληνες σχεδιαστές, είχε συμμετάσχει σε ουκ ολίγες τηλεοπτικές εκπομπές και τέλοσπαντων είχε μια λαμπρή καριέρα να διαγράφεται μπροστά της.

Ο λόγος για τη Μάνια Ντέλου που τότε αποφάσισε να κρεμάσει τα τακούνια της και να αποσυρθεί από τις πρώτες γραμμές της ελληνικής σόουμπιζ. Προτεραιότητά της; Να κάνει μία ζεστή οικογένεια με τον γνωστό επιχειρηματία, Γρηγόρη Σαράντη, με τον οποίο και απέκτησε δύο δίδυμα παιδιά.

Μόλις πέρσι αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα. Τα παιδιά της βλέπετε έχουν πια μεγαλώσει, οπότε μαζί με την φίλη της Τζωρτζίνα Έλληνα άνοιξαν το «jar», ένα ευφάνταστο ζαχαροπλαστείο με σπιτικά γλυκά στο οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς τις διάσημες φίλες τους (Δέσποινα Βανδή, Γωγώ Μαστροκώστα κ.ά)

«Όλα άρχισαν με την τούρτα γενεθλίων της κόρης μου, καθώς η Μάνια επέμενε να τη φτιάξουμε μαζί. Χρειαστήκαμε εννιά ώρες και το διασκεδάσαμε αφάνταστα», θυμάται η Τζωρτζίνα σε συνέντευξή της στην Καθημερινή. «Ανεβάσαμε τη φωτογραφία στο Facebook γράφοντας “τη φτιάξαμε μόνες μας!”, και οι φίλοι μας ενθουσιάστηκαν, ζητώντας μας να φτιάχνουμε τούρτες έναντι δώρου. Όταν οι άντρες μας είδαν πως απουσιάζουμε ώρες από το σπίτι πρότειναν “να το δούμε αλλιώς” και να ασχοληθούμε επαγγελματικά. Έτσι, ενάμιση χρόνο μετά, βρεθήκαμε εδώ», σημειώνει.