H Σιένα Μίλερ μιλά για την "κατάρα της μητρότητας"

10.09.2015
Έγινε μανούλα και ύστερα από λίγο χώρισε. Η διάσημη ηθοποιός δεν το θεωρεί τυχαίο αυτό και το υπογραμμίζει μέσα σε μια γενικότερη θεωρία.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) δεν δίστασε να παραδεχτεί πόσο απολαμβάνει τη μητρότητα, η οποία, όμως ενδέχεται να της κόστισε τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της.

Η 33χρονη ηθοποιός γέννησε τη μικρή Μάρλοου (Marlowe), καρπό του έρωτά της με τον συνάδελφό της, Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge) το 2012, λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η Σιένα και ο Τομ άρχισαν να τσακώνονται πάρα πολύ μετά τη γέννηση του παιδιού και κατάλαβαν πολύ γρήγορα ότι πρέπει να σκεφτούν τη μικρούλα και να χωρίσουν όσο είναι καιρός.

Η "ταλαίπωρη μανούλα", όμως έχει μια γενικότερη θεωρία επί του θέματος και τη μοιράζεται στη συνέντευξή της.

"Προφανώς όταν γίνεσαι μαμά βιώνεις την πιο συγκλονιστική εμπειρία, όμως η ζωή σου γίνεται αυτόματα αυτό το απόλυτο χάος και είσαι μόνιμα εξαντλημένη. Κοιμάμαι επάνω σε τραπέζια. Θα ήθελα να είμαι καλύτερη στο να κουμαντάρω πράγματα, να είμαι πιο... σούπερ, αν και ξέρω ότι ακόμη και να φτάσω σε αυτό το σημείο δεν θα το νιώσω. Αυτή είναι η κατάρα της μητρότητας -κάνουμε τους εαυτούς μας κουρέλια. Προσωπικά προσπαθώ να αντιληφθώ από πού έρχεται αυτή ή ενοχή. Μερικές φορές νιώθω ότι είνα ένα τελείως φτιαχτό συναίσθημα. Είναι παράξενο που πιέζουμε τους εαυτούς μας με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι υγιές".