Θύελλα αντιδράσεων για το αγορίστικο λουκ της Πενέλοπε Κρουζ

26.08.2015
Αυτή και αν είναι αλλαγή. Η διάσημη ισπανίδα ηθοποιός θυσιάσε την πλούσια χαίτη της και ποζάρει στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue. Τα σχόλια διόλου κολακευτικά.

Σήμα κατεθέν της Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) το μακρύ, πλούσιο μαλλί της εδώ και χρόνια. Ε... Δεν υπάρχει πια! Τα αποκαλύπτήρια έγιναν με το τελευταίο εξώφυλλο που κοσμεί, το οποίο, όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο ίντερνετ. Για περισσότερον από έναν λόγους, όμως.

Η φωτογράφηση που υπογράφει ο Νίκο Μπούστος (Nico Bustos) είναι "αφιερωμένη" στον καρκίνο του μαστού, εξ ου και το εξώφυλλο με το γνωστό ροζ κορδελάκι. Δεν έγινε γνωστό αν η ισπανίδα σταρ όντως κουρεύτηκε ή αν χρησιμοποιεί περούκα -λόγω των αναγκών και του τελευταίου της ρόλου- όμως τα σχόλια που συνοδεύουν τις λήψεις, μόνο κολακευτικά δεν είναι.

Ούτε για το λουκ, ούτε για το φώτοσοπ του εξωφύλλου. "Έχουν πάρει στα χέρια τους το ισχυρότερο χαρτί τους και ΑΥΤΟ μπόρεσαν να κάνουν μόνο;", είναι ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια -προς τους Ισπανούς- που γράφτηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Εμείς αγαπάμε Πενέλοπε ό,τι κι αν κάνει. Ιδού οι νέες φωτογραφίες και μερικές από τις πιο παλιές. Έτσι για να μην ξεχνάμε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μαλλιά, αργά ή γρήγορα μακραίνουν..