Λίστα Σπαλιάρα: ποιες διάσημες πέρασαν από το κρεβάτι του;

03.08.2015
Τις τελευταίες δυο εβδομάδες λοιπόν ο Γιάννης Σπαλιάρας - πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός- μετά την αποκάλυψε πως έχει φιλοξενήσει στο κρεβάτι του περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα της χθεσινής Κυριακής, δεν είναι λίγα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ που περιλαμβάνονται στη... λίστα του όπως το μοντέλο Γιάννα Πολιάκου, η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Τάμτα Μαστοράκη. Ο ηθοποιός είχε σχέση και με την Μπέττυ Μαγγίρα που διήρκεσε αρκετούς μήνες.

Οι φήμες όμως για τα κορίτσια που είχαν κάτι περισσότερο απο φλερτ μαζί του δεν σταματούνε εκεί σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και όπως διαβάζουμε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Δήμητρα Ματσούκα και η Ευγενία Γκιζέλη είχαν μια έστω σύντομη σχέση με τον ηθοποιό-μοντέλο.

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα διαβάζουμε πως φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα αποκαλύπτει στο "Thema people" : "Έχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: «Όσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club".

Εδώ να συμπληρώσουμε πως μέχρι και η Μαντόνα βρέθηκε στο διάβα του αλλά δεν κατάφερε να την κατατακτήσει- αν και αποπειράθηκε!