Η 47άρα Λούσυ Λόουλες θέλει να ξαναγίνει «Ζίνα» [photos]

20.07.2015
Οι φαν το ζητούν από την πρώτη στιγμή που η σειρά έριξε αυλαία τον Ιούνιο του 2001, τα πρώτα χρόνια η πρωταγωνίστρια Λούσυ Λόουλες έδειχνε να μην πολυψήνεται να ξαναπαίξει τη «Ζίνα», αλλά μάλλον άλλαξε γνώμη αφού την τελευταία διετία- τριετία, έχει πει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της ότι θέλει με χαρά να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα του πολέμου.

Σε συνέντευξή της στο Den of Geek, η 47χρονη πλέον ηθοποιός Λούσυ, η οποία μετά τον «Σπάρτακο», τώρα παίζει μία μάγισσα στο «Σάλεμ» και στο reboot του «Ash vs Evil Dead» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ, είπε πως έχει κάνει επαφές με πολλά άτομα που θα μπορούσαν να στηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα.

«Το παλεύω. Οι φαν το θέλουν πραγματικά. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν διοργανώσει crowdfunding και τους είπα «γιατί δεν το κάνουμε;» Το πρόβλημα εδώ και χρόνια είναι σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της σειράς. Ωστόσο, θα ήταν τέλειο να το κάνουμε ξανά με τη Ρενέ, τον Τεντ, τον Μπρους κι εμένα».

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότιτα τελευταία χρόνια τα reboots και τα remakes έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια στο Χόλιγουντ. Όσο για το γεγονός ότι η Ζίνα πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο, η Λούσυ απάντησε: «Ε και; Λεπτομέρειες. Κολληστε το κεφάλι της πάλι, θα ΄ναι λίγο ξεχαρβαλωμένο κι η ίδια θα έχει κεφάκια κι όρεξη δεδομένου ότι για 20 χρόνια ήταν νεκρή και θα πάει να σώσει τον κόσμο».

Περιττό να πούμε ότι οι φαν (Xenites) έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο και για όσους πουν ότι έχει μεγαλώσει, μάλλον η εμφάνιση της στα 47 της χρόνια θα τους διαψεύσει οικτρά.