Κέλλυ Κελεκίδου: Επέστρεψε δριμύτερη και με μαγιό στη Βουλιαγμένη [photos]

24.06.2015
Δεν την ξεχάσατε έτσι; Επέστρεψε και μάλιστα δριμύτερη η Κέλλυ Κελεκίδου στην Ελλάδα μετά από περίπου 9 μήνες παραμονής στην Αυστραλία!

Επέστρεψε και μάλιστα δριμύτερη η Κέλλυ Κελεκίδου στην Ελλάδα μετά από περίπου 9 μήνες παραμονής στην Αυστραλία!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την συνέλαβε σε παραλία της Βουλιαγμένης με καυτό μαγιό... Αυτό που ωστόσο προξενεί εντύπωση είναι το αψεγάδιαστο σώμα της, καθώς παρά το γεγονός του ότι έχει γεννήσει δύο παιδιά, διατηρείται σε τρομερή φυσική κατάσταση!

Σας θυμίζουμε πως η Κέλλυ Κελεκίδου έχει αποκτήσει δυο παιδάκια με τον Νίκο Κουρκούλη, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Άνθρωπος μάλιστα του περιβάλλοντός της αναφέρει στο Hello πως: «Είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι που μοιάζει και στους δυο γονείς του. Μάλλον θα πάρει το όνομα Νίκη, όπως έλεγαν τη μητέρα της Κέλλυς, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή».

Η Κέλλυ Κελεκίδου εκμυστηρεύτηκε στους φίλους και κοντινούς της ανθρώπους, πως η Ελλάδα της είχε λείψει πολύ. Γι΄αυτό και επιστρέφει δριμύτερη και επαγγελματικά στα πάτρια εδάφη καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της τραγούδι σε ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παντζή και του Νίκου Σουλιώτη.