Ο χαζομπαμπάς Ρέμος μιλά για την κόρη του και «λιώνει»!

24.06.2015
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Hello, έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε για την κόρη του.

Η μικρή, που θα πάρει το όνομα Ελένη, φαίνεται πως έχει «κλέψει» την καρδιά του μπαμπά της, ο οποίος μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνη:

«Το παιδί άλλαξε τη ζωή μου. Εντελώς. Η Ελένη είναι προτεραιότητα μας στα πάντα. Μπορεί να βγάλει μια τόση δα φωνούλα κι εμείς να σηκωθούμε όρθιοι σαν να συμβαίνει το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο. Είμαστε συνέχεια σε συναγερμό: μήπως είναι πιο ζεστή, μήπως δεν είναι σκεπασμένη καλά και κρυώσει, μήπως δεν έχει φάει όσο θα έπρεπε; Ασχολούμαστε πολύ με την Ελένη, μας έχει σούζα. Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να έχεις ένα παιδί, τα πάντα τα κάνεις για εκείνο, είναι το νούμερο ένα στη ζωή σου,. Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας. Ασχολούμαι πολύ με την κόρη μου, με έχει δέσμιο, η Ελένη με έχει φυλακίσει με την αγάπη της».

Eν το μεταξύ, ο τραγουδιστής μιλά και για την πρώτη φορά που είδε την κορούλα του και για το πώς ένιωσε:

«Σοκαρίστηκα και συγκινήθηκα πολύ. Ήταν έντονο το συναίσθημα, πολύ δυνατή η στιγμή. Ένιωσα απεριόριστη αγάπη. Πιο πολύ για την Υβόννη. Άλλωστε, θεωρώ πως το πιο σημαντικό που μπορείς να προσφέρεις σε ένα παιδί, είναι να αγαπάς τη μαμά του.Και πάνω απ' όλα ευχαριστώ την Υβόννη που επέμενε τόσο πολύ να κάνουμε αυτό το παιδί. Κι εγώ το ήθελα αλλά η Υβόννη ήθελε πολύ το παιδί».

Εν το μεταξύ, ο Ρέμος μιλά και για την Υβόννη, για την οποία τονίζει πως είναι ζωντανός άνθρωπος, αξιολάτρευτη, ευγενική, υπερήφανη, κοινωνική, γλυκιά και χαμογελαστή.

Κι όσο για το όνομα της μικρής, ο τραγουδιστής αναφέρει πως το Ελένη, είναι ένα δώρο για τη μητέρα του και ήταν δεδομένο πως θα πάρει η κόρη του αυτό το όνομα.