Στικούδη: Τα πέταξε ΟΛΑ στην πισίνα (φωτό για εγκεφαλικά)!

24.06.2015
Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Στικούδη.

Κι επειδή η εκπομπή βγήκε από πολυτελές ξενοδοχείο της Κυλλήνης, η σέξι ράπερ πήγε μαζί της τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να απολαύσει τις βουτιές της.

Και, όταν λέμε, τα απολύτως απαραίτητα, εννοούμε 10 κορδόνια για να καλύψουν (στο περίπου) τα επίμαχα! Γιατί ναι, 10 κορδονάκια ήταν το μαύρο μαγιό της Κατερίνας, που τρελαίνει κόσμο. Η Στικούδη ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην Κυλλήνη, όπου έκανε και τις βουτιές της.

Κι ευτυχώς που υπήρχε θάλασσα και πισίνα και όσοι την είδαν από κοντά με το απίστευτα αποκαλυπτικό μαγιό της, στο τσακ δεν πήγαν… καλιά τους! Ο φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε τη ράπερ στην πισίνα και όπως διαπιστώνεις, οι φωτογραφίες είναι η μία πιο «καυτή» από την άλλη. Γιατί βλέπεις το μαγιό με το ζόρι κάλυπτε τα επίμαχα της!

Οι επίμαχες φωτογραφίες σχολιάστηκαν στο Happy Day, όπου όλοι έμειναν άφωνοι με το κορμί της Στικούδη. Ωστόσο, η Σταματίνα η Τσιμτσιλή βρήκε την ευκαιρία κι έριξε την «καρφάρα» της για το μαγιό της Κατερίνας. «Είμαστε δύο γυναίκες και είστε τρεις άνδρες. Είναι κουκλάρα. Έχει απίστευτο κορμί με αναλογίες, το βάζεις αυτό το μαγιό; Ρε παιδιά είναι πολύ sexy. Είναι πολύ αποκαλυπτικό. Λίγο παρτό μπορεί να είναι και κάπως ντρέπομαι, μήπως με κοιτάνε. Με αυτό το μαγιό που φοράει είναι σαν να λες…. Μόνο αν το φορούσε σε φωτογράφιση».