Μυστήριο με το γκέι γάμο του Σπύρου: Ξέσπασε η... κουμπάρα!

05.06.2015
Από το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6) οπότε κι έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Φώτης Σπύρος παντρεύεται το σύντροφο του στη Νέα Υόρκη, ο γκέι γάμος του ηθοποιού έχει γίνει ΤΟ θέμα συζήτησης.

Ο 40χρονος ηθοποιός τον ερχόμενο Οκτώβριο πρόκειται να παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του και η απόφαση του αυτή έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι το γάμο του.

Μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το γάμο του Σπύρου, ήταν και αυτή που θέλει τη διάσημη ψυχοερευνήτρια – παραψυχολόγο Μαρία Παπαπέτρος να είναι η κουμπάρα! Εξάλλου, όπως είπαμε, ο γάμος θα γίνει στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, η Παπαπέτρος ξεσπάσει στην εφημερίδα espresso διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί κουμπαριάς.

«Αυτά που μου λέτε περί γάμου και κουμπαριάς τα ακούω πρώτη φορά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πριν από μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε ο Φώτης –είχαμε να μιλήσουμε εδώ και 15 χρόνια- και μου είπε ότι θέλει να έρθει στη Νέα Υόρκη. Όλα τα άλλα που μου λέτε είναι για μένα άγνωστα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο ηθοποιός το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6) δήλωσε στην εκπομπή Γυναίκες για την απόφαση του να παντρευτεί με το σύντροφό του μετά από τρία χρόνια σχέσης: «Πρέπει να μιλάμε και γι’ αυτά γιατί βλέπουν την εκπομπή πολλοί άνθρωποι και ουσιαστικά πρέπει αν είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».