Βαρύ εγκεφαλικό και δύο ανακοπές για πρώην συνεργάτη των Κανάκη- Σερβετά

04.06.2015
Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει το πρώην μέλος των ΑΜΑΝ, καθώς έχει υποστεί εγκεφαλικό και δυο ανακοπές τα τελευταία πέντε χρόνια και δίνει τη δική του μάχη για να ορθοποδήσει... Ο λόγος για τον Βασίλη Πιπέρη, τον αγαπημένο πρώην συνεργάτη των Αντώνη Κανάκη, Σωτήρη Καλυβάτση και Γιάννη Σερβετά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο καλός φίλος των «ΑΜΑΝ» είναι ένας μπασίστας με ανεξάντλητο χιούμορ και αγαπημένος στους κατοίκους της Λάρισας.
Γι΄αυτό και Λαρισαίοι και όχι μόνο μουσικοί, αποφάσισαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, τον αγαπημένο τους Βασίλη Πιπέρη. Την Δευτέρα 15 Ιουνίου διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης με γενική είσοδο πέντε ευρώ. Τα έσοδα από το event, θα δοθούν στον μουσικό, για να μπορέσει να αποκτήσει τα 300 ένσημα που έχει χάσει.
Διαβάζουμε μάλιστα, πως ο Γιάννης Σερβετάς σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο μουσικός, έχει προσφέρει τεράστια ηθική και οικονομική βοήθεια στον φίλο του, πληρώνοντας ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό στο κέντρο αποκατάστασης, όπου νοσηλεύτηκε.