Ντενίση: Γιατί δεν έκανε παιδί με τον Αντώνη Τρίτση;

29.05.2015
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μιμή Ντενίση στο Protothema και εκεί μίλησε για όλα. Για τον Αντώνη Τρίτση, για την κόρη της Μαριτίνα, για το πώς βλέπει τη ζωή της, για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για το πώς βλέπειε τη ζωή της στο μέλλον.

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν έκανε παιδί με τον Αντώνη Τρίτση. "Ο Αντώνης ήταν το άλλο μου μισό. Όμως για να μην το έκανα τότε, σημαίνει ότι δεν γινόταν. Δεν είχε βγει το διαζύγιο μου από τον πρώτο μου γάμο με τον Γιάννη Φερτή, ο Αντώνης ήταν υπουργός και εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να αποκτήσουμε παιδί, θα του δημιουργούσα ολόκληρο θέμα στην πολιτική του καριέρα. Τώρα θα το έκανα τότε 20χρόνια πριν, ήταν αλλιώς τα πράγματα, πιο συντηρητική η ελληνική κοινωνία και δεν θα δεχόταν εύκολα το εξώγαμο παιδί ενός υπουργού".

Όσο για την υιοθεσία της Μαριτίνας και για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει κάποιος ένα παιδί μόνο του είπε: «Ένα παιδί δεν είναι ποτέ βαρύ φορτίο. Τίποτα δεν μου φαίνεται βαρύ, είμαι άλλου τύπου άνθρωπος. Αν μου πουν σήμερα ότι τρία παιδιά είναι μόνα και χρειάζονται φροντίδα, θα τα πάρω κοντά μου και θα τα μεγαλώσω. Δεν άλλαξε η ζωή μου με τον ερχομό της Μαριτίνας. Από μικρή την έπαιρνα παντού μαζί: στο θέατρο, στο κομμωτήριο, στη σχολή υποκριτικής και μεγαλώνει φυσιολογικά βλέποντας με να δουλεύω πάρα πολύ. Καταλαβαίνει ότι τα χρήματα δεν έρχονται από μόνα τους, ούτε υπάρχει κάποιος κύριος που χρηματοδοτεί τη μαμά της. Άρα εκτιμά τις θυσίες μου και τη σημασία της εργασίας στη ζωή».

Επίσης, στην ερώτηση αν της λείπει ένας έρωτας από τη ζωή της απάντησε: "Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα το ήθελα, αλλά επειδή ήμουν υπεραπασχολημένη τα τε­λευ­ταία δύο χρόνια και σε απόλυτα δημιουργική φάση ο έρωτας δεν είναι κάτι που μου έλειψε. Πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν από μόνα τους. Μακάρι να γνωρίσω έναν νέο έρωτα, θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο. Ωστόσο, επειδή έχω ζήσει μια δυνατή και γεμάτη ζωή δεν αισθάνομαι αδικημένη. Αλλοι άνθρωποι δεν έχουν ερωτευτεί ούτε μία φορά!"