Τζέσικα Άλμπα: Η κούκλα σταρ που έγινε μεγιστάνας

29.05.2015
Πανέμορφη, γλυκύτατη, ηθοποιός, σύζυγος, μητέρα και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Κυρίες και κύριοι, ιδού η Τζέσικα Άλμπα!

Στα 34 της χρόνια η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) έχει χαράξει βαθιά την πορεία της σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα που ξεπερνούν το υποκριτικό που είναι περισσότερο γνωστό σε όλους.

Μια άλλη της δραστηριότητα όμως την έφερε στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes λόγω της διάκρισή της στη λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες Αμερικανίδες

Η εταιρεία "Honest" που δημιουργήθηκε το 2012 και στην οποία Τζέσικα έχει το 15% με 20% έχει εκτοξευθεί, φέροντας σε εκείνη έσοδα της τάξης των $200 εκατομμυρίων. Ακόμη $50 εκατομμυριάκια και θα την έπιανε την 50 θέση.

Η απόδοση όμως είναι εντυπωσιακή και το περιοδικό της χάρισε το εξώφυλλο.

Στη φωτογραφία η Τζέσικα μαζί με τον σύζυγό της, Κας Γουόρεν και τα δυο παιδιά τους.

Βέβαια, η πορεία της στο Χόλιγουντ, συνεχίζεται ανοδική ενώ εκτός από τις ταινίες η τελευταία της φωτογράφηση στο περιοδικό Shape, τσουρουφλίζει

Η εταιρεία της Άλμπα έχει το εξής μοτό: "Αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δύναμη στους ανθρώπους να ζήσουν μια υγιή ζωή. Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε αποτελεσματικά, ασφαλή, απολαυστικά, προσβάσιμα, υπεύθυνα προϊόντα".

Πάσης φύσεως προϊόντα που έχουν να κάνουν με την έγκυο, τη μαμά και το μωρό, από πάνες, κρέμες, προϊόντα φροντίδας, βιταμίνες κλπ. Όλα βιολογικά, φυσικά και υγιεινά. Και, όπως φαίνεται... σκίζουν.