Ελένη: Μυστήριο με την έπαυλη στα Μελίσσια - όλα τα σενάρια

27.05.2015
Η ιστορία με την έπαυλη των Μελισσίων που είναι και το μεγάλο "αγκάθι" στη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Η δίωρη επίσκεψη της παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο στο γραφείο κορυφαίου αρχιτέκτονα, πριν λίγες μέρες, ήταν αρκετή για να ξαναφουντώσει την ιστορία. Το ζευγάρι, την περασμένη Παρασκευή (22/5) απαθανατίστηκε κατά την έξοδό του από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου στο κέντρο της Αθήνας, όπου πήγαν χωριστά, αλλά έφυγαν μαζί.

Και τα σενάρια για το λόγο της νέας επίσκεψη του μέσα σε λίγους μήνες, δίνουν και παίρνουν. Το 1ο θέλει το ζευγάρι να ετοιμάζει το δικό του σπίτι, κάτι που είχε ακουστεί και πάλι τον περασμένο Ιανουάριο. Το 2ο θέλει το ζεύγος να ανακαινίζει είτε το σπίτι του επιχειρηματία στην Εκάλη είτε εκείνο της Ελένης στο Κεφαλάρι, όπου έμενε με τον Λάτσιο, πριν χτιστεί η έπαυλη των Μελισσίων.

Ωστόσο, το τρίτο σενάριο, που διαβάσαμε στο περιοδικό Hello (ω ναι και ετούτη την εβδομάδα παίζει με... δόξες και τιμες το Λενιώ) είναι και μία μεγάλη ανατροπή στη δικαστική διαμάχη της Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρεται Ελένη και Παντζόπουλος δεν ετοιμάζονται για την αγορά ενός νέου σπιτιού, αλλά ανακαινίζουν το σπίτι στα Μελίσσια!

Μάλιστα, γείτονας της παρουσιάστριας αναφέρει: «Είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο στόμα. Δεν την έχουμε δει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα, εδώ και δέκα μέρες απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα καθώς έχουν μπει συνεργεία στο σπίτι της και το ανακαινίζουν εσωτερικά και εξωτερικά».

πηγή: Hello, OK