Γάμος στον Αστέρα: Βαθύπλουτο ζευγάρι φέρνει την Κάιλι Μινόγκ [photos]

27.05.2015
Η Ταμάρα Ζέιν, κόρη των βαθύπλουτων Λιβανέζων Ριάντ και Ράνας Ζέιν, που ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, στις 13 Ιουνίου στον Αστέρα.

Όποιος είχε ποτέ την ευκαιρία να βρεθεί σε λιβανέζικο γάμο θα έχει καταλάβει ότι οι εξτραβαγκάνζες είναι μέρος της... σεμνής τελετής. Όπως γράφει το Secret, το συγκεκριμένο ζευγάρι που έχει συνηθίσει τη χλιδή θέλει να κάνει το γάμο του να μείνει αξέχαστος.

Γι αυτό το σκοπό έχει καλέσει την Κάιλι Μινόγκ να εμφανιστεί και να τραγουδίσει live!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», οι προετοιμασίες για τον τριήμερο εορτασμό του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει και το ζευγάρι - όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό - έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για τους καλεσμένους του που περιέχει λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, πληροφορίες για τον γάμο, τα πάρτι που θα γίνουν, την guest list, αλλά και της φωτογραφίες των δύο νέων. [http://www.tamaraandleonidas.com].



Για τους προσκεκλημένους που θα έρθουν από τα εξωτερικό θα διατίθενται δωμάτια στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στο Dibani Apollon Palace and Talasso. Τα γαμήλια events θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου, με το welcome dinner σε ελληνικό στιλ, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ το πάρτι του γάμου θα γίνει στο Mojito Bay, στην Αγία Μαρίνα.

Να πούμε ότι η Κάιλι Μινόγκ φημίζεται για τις ζωντανές εμφανίσεις της, ενώ όπως και άλλα ονόματα του διεθνούς μουσικού τζετ σετ [βλέπε Μπιγιονσέ, Λόπεζ, Σακίρα, Κάρεϊ, Σέρζινγκερ] για να εμφανιστεί μια βραδιά σε ένα event ... χρυσοπληρώνεται.

Το περιοδκό Forbes αναφέρει τον γάμο της κόρης του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία, του βασιλιά του ατσαλιού Lakshmi Mittal. Η Vanisha Mittal παντεύτηκε με τον τραπεζίτη Amit Bhatia στις Βερσαλλίες και ο γάμος κόστισε 60 εκατ. δολάρια. Το highlight του πάρτι ήταν η Κάιλι Μινόγκ που τραγούδησε ενώ πυροτεχνήματα έπεφταν στον Πύργο του Άιφελ!