Επέτειος με... γλύψιμο για Κιμ και Κάνιε

25.05.2015
Έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον διάσημο ράπερ η σέξι ριάλιτι σταρ βάζει φωτιά στο Ιnstagram με φωτογραφίες από το χθες.

Πριν από έναν χρόνο παντρεύτηκαν στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και με αφορμή την πρώτη τους επέτειο, εκείνη φαίνεται ότι μπήκε στο "μπαούλο" και ξεθάβει φωτογραφικούς θησαυρούς.

Αφού γέμισε το Instagram με εικόνες από τις μέρες του γάμου που δεν είχαν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, η 34χρονη Κιμ άρχισε να ποστάρει και άλλες, ασπρόμαυρες, καλλιτεχνικές, με πολλή... γλώσσα!

Δεν κρατιούνται οι διάσημοι ερωτευμένοι και ποζάρουν μέχρι και... έτσι. Το καμαρώνουν κιόλας! Οι λεζάντες που συνοδεύουν τις σημερινές φωτογραφίες της Κιμ μαρτυρούν την αδυναμία που έχει στον άντρα της με τον καλύτερο τρόπο, ενώ κι εκείνος δεν πάει πίσω.

"Πόσο τον αγαπώ αυτό τον άνρθωπο". "Για πάντα". "Σέξι" και άλλα τέτοια συνοδεύουν τις ασπρόμαυρες λήψεις, ενώ στην επόμενη σελίδα πάμε ακόμη πιο πίσω στον χρόνο.

Ακόμη και πριν παντρευτούν, πάντως, οι Κίμυε... έβγαζαν γλώσσα -και την πόσταραν κιόλας στα σόσιαλ μίντια. Από εμάς, οι καλύτερες ευχές για βίον ανθόσπαρτον!