Σαρλίζ Θερόν: "Αράχνη γέννησε τα αβγά της μέσα στο σώμα μου"

19.05.2015
Σοκάρει η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού σχετικά με μια πολύ παράξενη εμπειρία που βίωσε σε μικρή ηλικία.

Στις Κάννες βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) από όπου, μεταξύ άλλων γύρισε στο παρελθόν και αποκάλυψε κάτι πολύ ανατριχιαστικό.

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό "Hello!" η 39χρονη νοτιαφρικανή ηθοποιός εξήγησε πως παρότι μεγάλωσε στην εξοχή και δεν την τρομάζει τίποτα από τη φύση και τα ζώα, υπήρξε μια φορά που κάτι... παράγινε.

"Μεγαλώνοντας σε φάρμα με τόσα πολλά έντομα δεν φοβάμαι καθόλου τα ζουζούνια και τις αράχνες. Για την ακρίβεια μία από αυτές γέννησε τα αβγά της στο δέρμα μου μια φορά και τα μικρά της επωάστηκαν μέσα μου. Ναι, και τώρα έχω δυο τρύπες στα πόδια μου γιατί οι αράχνες έκαναν καλή... δουλειά".

Μπρρρρ! Τρομακτική εμπειρία για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό που περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών στο πλευτό του καλου της, Σον Πεν (Sean Penn) εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά.

Η όμορφη Σαρλίζ βρίσκεται στις Κάννες προωθώντας την τελευταία της ταίνια με τίτλο "Mad Max: The Fury". Στη φωτογραφία επάνω η αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συντελεστές.

Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ (George Miller) (δεξιά) με τους πρωταγωνιστές του. Από αριστερά, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult), Ρόζι Χάντινγκτον-Γουίτλεϊ (Rosie Huntington-Whiteley), Κόρτνεϊ Ίτον (Courtney Eaton), Σαρλίζ, Τομ Χάρντι (Tom Hardy), Ζόρι Κράβιτς (Zoe Kravitz) και Άμπεϊ Λι (Abbey Lee )