Κοκκίνου: Σόου με ζαρτιέρες στο "σπίτι" του πρώην συζύγου! (φωτό)

18.05.2015
Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Έλλης Κοκκίνου στο Cabaret Romeo έγινε και η τραγουδίστρια επέστρεψε στο «σπίτι» του πρώην συζύγου της, Παναγώτη Βασιλειάδη με δόξες, τιμές, και… ζαρτιέρες!

Όπως το διαβάζεις και όπως θα το διαπιστώσεις από τις φωτογραφίες της πρεμιέρας που… κόβουν την ανάσα!

Η Έλλη πιο σέξι από ποτέ και ανανεωμένη, άφησε πίσω τις «βαριές» τουαλέτες της πίστας και κάνοντας μία ποπ στροφή στην καριέρα της, βάζει τις ζαρτιέρες και τα κάνει όλα άνω – κάτω! Εξάλλου, η ασημί τουαλέτα δια χειρός MI. RO. είναι εντυπωσιακή και σέξι με τεράστιο άνοιγμα, που αποκαλύπτει τις περίφημες - πλέον - ζαρτιέρες.

Βέβαια, σε αυτό βοηθάνε πάρα πολύ οι Onirama, που μαζί με την Κοκκίνου προσφέρουν στο κοινό ένα άκρως καλοκαιρινό (και τα μάλα αποκαλυπτικό) show. Εξάλλου, όπως παραδέχτηκε και ο Θοδωρής Μαραντίνης, η προσωπική σχέση που έχει με την τραγουδίστρια κάνει ευκολότερη τη συνεργασία τους.

Εύκολη, όμως, φαίνεται ότι είναι και η συνεργασία της Έλλης με τον πρώην σύζυγό της. Λίγα χρόνια μετά το «εκρηκτικό» τους διαζύγιο, όπου έφτασαν μέχρι και τη δικαιοσύνη, το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι τα έχει αφήσει πίσω και συνεργάζεται για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους. Εξάλλου, με το Ρομέο η Έλλη έχει ένα διαφορετικό δέσιμο, αφού σε αυτό ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα!