Παρασκήνιο: Ο Τζορτζ, η Αμάλ και η αμφιλεγόμενη επιλογή σχεδιαστή!

05.05.2015
Εμφάνιση σχέτη γλύκα για το διάσημο ζεύγος που όμως, έκανε μερικά φρύδια να... ανασηκωθούν!

Η Αμάλ (Amal) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που παραβρέθηκαν στο χθεσινό gala που δόθηκε στη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης και, όπως ήταν φυσικό, έκαναν τα κεφάλια να γυρίσουν. Η εμφάνισή τους όμως έχει και παρασκήνιο!

Η λαμπερή εκδήλωση - γιορτή της μόδας είχε ως οικοδέσποινα την ισχυρή κυρία της αμερικανικής Vogue, Άνα Γουίντουρ (Anna Wintour) και ως είθισται, η κάθε σταρ συνοδεύεται από τον σχεδιαστή δημιουργία του οποίου επέλεξε να φορεσει -ή έστω ποζάρει μαζί του.

Το αυτό έπραξε και η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το στεφάνι της, όμως φρόντισε να ποζάρει με τον σχεδιαστή που επέλεξε την ώρα της τελευταίας πρόβας. Και η φωτογραφία αυτή, όπως και η επιλογή αυτή καθαυτή έχει ιδιαίτερη σημασία.

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος έρχεται από το Instagram του Μάριο Τεστίνο, ενώ στην επόμενη, την πιο... στημένη φαίνεται πιο καθαρά και η κατακόκκινη τουαλέτα της Αμάλ, για της οποίας την υπερβολική αδυναμία, παρεμπιπτόντως αγωνιά ο κόσμος όλος, θέτοντας σοβαρά ζητήματα νευρικής ανορεξίας.

Όσο για τον αμφιλεγόμενο σχεδιαστή; Στην επόμενη σελίδα...

Τζον Γκαλιάνο (John Galiano) επέλεξε η Αμάλ Κλούνεϊ και μάλιστα στη φωτογραφία που τράβηξε ο Μάριο Τεστίνο και ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα της Vogue, βλέπουμε την τελική πρόβα υπό το άγρυπνο και πάντα πίσω από τα γνωστά μαύρα γυαλιά, μάτι της κυρίας Γουίντουρ. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

Προφανώς, ο κόσμος της μόδας είναι έτοιμος να δεχτεί ξανά στους κόλπους της τον εκκεντρικό σχεδιαστή που εξοστράκισε πριν από τέσσερα χρόνια ύστερα από το σκάνδαλο που είχε ακολουθήσει δημόσιο αντισημιτικό του ξέσπασμα.

Αν όντως είναι έτσι, θα φανεί στο... χειροκρότημα! Αναμένουμε.

Ζωή Κίττα