Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή για την επίμαχη φωτογράφηση [vds]

17.04.2015
Τη δική της απάντηση για την επίμαχη φωτογράφηση στο περιοδικό You έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. «Τους λυπάμαι. Ελπίζω να μου γράφουν το ονομάτεπώνυμό μου σωστά, όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθώς αποτελούν διαφήμιση» είπε αφοπλιστικά στην κάμερα του Star

Και συνέχισε «ό,τι και να κάνω θα προκαλέσει γενικά. Αν χορεύω χορούς στην εκλογική μου περιφέρεια γίνεται θέμα…αν πάω στο Μέγαρο Μουσικής, πάλι λένε γιατί πήγα, αν κάτσω σπίτι μου πάλι με σχολιάζουν. Λυπάμαι δεν μπορώ να απολογούμαι για ό,τι κάνω. Ούτε νομίζω ότι ενόχλησα κάποιον ή τον πείραξα, ούτε έχει σχέση με την πολιτική όλο αυτό το πράγμα. Όπως είδατε όλες οι ερωτήσεις γυρίζουν γύρω από την προσωπική μου ζωή και τις σχέσεις μου».

Όσο για εκείνους που υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για μια τέτοια φωτογράφηση και πως έπρεπε να διατηρήσει πιο χαμηλό προφίλ, απάντησε: «Είναι λίγο ενοχλητικό ας πούμε αν κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ούτε αν δεν έκανα εγώ τη φωτογράφηση θα "ξεπεινούσε" ο κόσμος, ούτε από εμένα εξαρτάται ότι δεν πεινάει ο κόσμος. Αυτά είναι λαϊκισμός».

Δείτε στο σχετικό βίντεο όλα όσα είπε…