Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες ενός χορευτή στους δρόμους του Βερολίνου [photos]

17.03.2015
Έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες με εντυπωσιακές χορογραφίες στους δρόμους και σε περίεργα μέρη αλλά ο Michael Jou κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο κι ενδεχομένως πιο δύσκολο.

Έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες με εντυπωσιακές χορογραφίες στους δρόμους αλλά ο Michael Jou κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο κι ενδεχομένως πιο δύσκολο. Εκτός από ταλαντούχος χορευτής είναι και φωτογράφος και αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πολύ ωραίο και καλαίσθητο πρότζεκτ με τον τίτλο “365 Photos” στo πλαίσιo του οποίου χορεύει σε διάφορα σημεία του Βερολίνου και φωτογραφίζεται μόνος του.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ τρέχει τρία χρόνια, όλες οι φωτογραφίες έχουν ανέβει στο προσωπικό blog του Jou και απομένουν ακόμα τρεις για να συμπληρωθούν όλες οι εικόνες γιατί όπως λέει στη Huffpost, ο αριθμός του τίτλου δεν παραπέμπει στις ημέρες ενός χρόνου αλλά στο σύνολο των πορτραίτων που θέλει να βγάλει ο ίδιος.

«Τα αυτοπορτραίτα μου με βοηθούν να εκφράσω τα συναισθήματα που νιώθω όταν χορεύω. Ο χορός είναι μία πολύ δυναμική μορφή τέχνης και προσπαθώ να μεταφέρω όσα αισθάνομαι μέσω της φωτογραφίας.» αναφέρει ο ίδιος και μπορείτε να τον θαυμάσετε παραπάνω.