Σκάνδαλο: Διάσημος ηθοποιός πιάστηκε στα πράσα με άλλη! (φωτο)

12.03.2015
Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Διάσημος ηθοποιός, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε σοβαρή σχέση, πιάστηκε στα πράσα με άλλη γυναίκα!

Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Κενάν Ιμιρτζαλίογλου (διάσημος ως Εζέλ και Καρανταγί στην Ελλάδα), συγκλονίζει την Τουρκία, αφού ο ηθοποιός ήταν κοντά στο γάμο με την επί εδώ και πολλά χρόνια σύντροφο του, Οζγκέ Ακμπουλου.

Εξάλλου, οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στη γειτονική χώρα και οι περισσότεροι είχαν στανταράκι την επισημοποίηση της σχέσης τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, τα πάντα ανατράπηκαν, όταν ο γόης της Τουρκίας πριν λίγες μέρες έπεσε ξημερώματα σε μπλόκο της τροχαίας για έναν έλεγχο ρουτίνας.

Κι εδώ περιπλέκονται τα πράγματα, διότι η τροχαία σταμάτησε το πολυτελές αυτοκίνητο της ηθοποιού, Σινέμ Κομπάλ, όπου ο Ιμιρτζαλίογλου ήταν συνεπιβάτης. Και σα να μην έφτανε αυτό, λέγεται ότι ένας από τους αστυνομικούς ειδοποίησε τους φωτογράφους. Και όσο γινόταν ο έλεγχος από τους αστυνομικούς, ο φακός τους αιφνιδίασε με τον ηθοποιό να βάζει το χέρι μπροστά για να κρύψει το πρόσωπο του.

Ωστόσο, το κακό είχε ήδη γίνει και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο στα τουρκικά Μέσα. Όσο για την αντίδραση της όμορφης αρραβωνιαστικιάς του; Λέγεται ότι δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις…..