Διάσημη τραγουδίστρια χώρισε κι έμεινε «μισή» - φόβοι για ανορεξία [photos]

09.03.2015
Έχει παραδεχθεί ότι για πολλά χρόνια πάλευε με την εικόνα του εαυτού της. «Δεν ήμουν αρκετή, δεν ήμουν αρκετά όμορφη, ήμουν χοντρή και δεν ήμουν άξια για περισσότερα στη ζωή». Δεν το δήλωσε ποτέ δημοσίως γιατί δεν ήθελε να παίξει το ... θύμα και δεν ήθελε να μάθει κάτι τέτοιο η οικογένειά της, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

H μελαχρινή εξωτική τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ, πρώην frontwoman των The Pussycat Dolls, πρόσφατα βίωσε έναν άσχημο χωρισμό από τον επί 7 χρόνια σύντροφό της και οδηγό της F1, Λουίς Χάμιλτον.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους followers της στα social media μια φωτογραφία που ανέβασε στην οποία φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά. Δεδομένου του ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει θέματα διατροφικών διαταραχών κάποιοι εκφράζουν φόβους ότι βρίσκεται στο μεταίχμιο της ανορεξίας.

Στο «The Evening Standard» η Νικόλ είχε παραδεχθεί με συγκίνηση ότι ο εθισμός της δεν ήταν στα ναρκωτικά, αλλά στο να φέρεται στον εαυτό της με άσχημο, υποτιμητικό τρόπο...​