Σοκαρισμένοι οι καλλιτέχνες με τον χαμό του Μανώλη Τζιράκη

05.03.2015
Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μανώλη Τζιράκη ο σκηνοθέτης γνωστών και πετυχημένων βίντεο κλιπ «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (3/3) προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους που είχε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Συγγενείς και φίλοι έχουν «βυθιστεί» στο πένθος και κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο Μανώλης σε ηλικία μόλις 42 ετών! Σε μία περίοδο της ζωής του που διένυε την καλύτερη του φάση σε προσωπικό επίπεδο.

Έχοντας αφήσει πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος, ο Τζιράκης ζούσε την απόλυτη ευτυχία με τη σύζυγό του και το μωράκι τους! Και σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως, τις τελευταίες μέρες ο Μανώλης έκανε πάταγο με το νέο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε με την Έφη Θώδη και τον Tus Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος γελούσε με το χαμό που προκάλεσε το κλιπ του «Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει»!

Η σελίδα του στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα, ενώ ο ένας μετά τον άλλον καλλιτέχνη που έχει συνεργαστεί μαζί του, αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια τον αγαπημένο φίλο και σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη

Λευτέρης Πανταζής:

"Καλημέρα, όσο μπορεί να είναι αυτή, όταν φεύγει από την ζωή ένας τέτοιος άνθρωπος. Μια ψυχή που συνεχώς χαμογελούσε, που μας έκανε όλους να θέλουμε να είμαστε μαζί του. Η χαρά της ζωής, που δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή μας...αλλά στο μυαλό μας δεν έφυγες ποτέ. Καλό ταξίδι σκηνοθέτα μου. Καλό ταξίδι φίλε μου. Καλό ταξίδι Μανώλη μας... Αναπαύσου"

Νίκος Βουρλιώτης:

"Αντίο σε έναν γλυκό άνθρωπο, έναν ασταμάτητο εργάτη. Δημιουργό των 10 απ' τα δημοφιλέστερα video clips μας, έναν ήρεμο και χαρισματικό συνεργάτη που ήξερε πάντα να χαμογελά!!!

Αντίο Μανώλη Τζιράκη,R.I.P. Manolo"

Πέτρος Ίμβριος:

"Τι να πω ρε γαμώτο; Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθουμε πραγματικά μικροί.......!!!!!!
Ανούσια πολλά από αυτά που κυνηγάμε κ μικροπρέπειες που μας κάνουν τόσο γελοίους..
Καλό ταξίδι φίλε μου Μανώλη Τζιράκη!
Σ ευχαριστώ για τις συνεργασίες μας κ για τον άψογο χαρακτήρα κ την αγάπη σου!!!"

Πάνος Καλίδης:

"Πραγματικά το σοκ είναι πολύ μεγάλο κάλο παράδεισο σε έναν μοναδικό σκηνοθέτη κ άνθρωπο με φοβερή ψύχη... Ότι κ να γράψω λίγο... Καλή δύναμη στην οικογένεια!!"


Νάνσυ Αλεξιάδη:

"Είχα την τύχη να συνεργαστώ με έναν μεγάλο σκηνοθέτη του είδους του μα πάνω απ 'ολα με έναν άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης. Μαζί γιορτάσαμε την παρουσίαση του τραγουδιού πριν λίγο καιρό και χάρηκα που τον είδα και κανονίζαμε την επόμενη συνεργασία μας. Τι να πει κανείς όταν η μοίρα παίζει τέτοια παιχνίδια… Τα συλλυπητήρια μου και κουράγιο στην οικογένεια του. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω. Θα σε θυμάμαι πάντα, καλό παράδεισο..."