Τζέσικα Μπίελ: Όταν τo Playboy παρακαλούσε για μια πόζα [photos]

03.02.2015
Πριν γίνει μανούλα με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η 32χρονη ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ έχει να θυμάται φωτογραφικές στιγμές απείρου κάλλους, τότε που τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά ξεροστάλιαζαν για μια σέξι φωτογράφησή της.

Πριν γίνει μανούλα με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η 32χρονη ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ έχει να θυμάται φωτογραφικές στιγμές απείρου κάλλους...

Έχει γεννηθεί στη Μινεσότα, Μάρτη μήνα, και έγινε ηθοποιός αφού πρώτα έκανε φωνητικά, μόντελινγκ και διαφημίσεις για την τηλεόραση. Η καλογυμνασμένη σιλουέτα της δεν την άφησε ποτέ χωρίς δουλειά μέχρι που το 1994 ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και στο σινεμά στην ταινία «It's a Digital World» και απο τότε έχει κάνει περίπου 30 σύνολο! Επιπροσθέτως, την είδαμε τελείως διαφορετική και στο βίντεοκλίπ των ροκ θεών Aerosmith με τίτλο «Fly Away From Here»!

Κατόπιν, γνώρισε τον ποπ σταρ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Εμείς ψάξαμε την Τζέσικα όταν τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά ξεροστάλιαζαν για μια σέξι φωτογράφησή της. Και δεν είχαν άδικο!

Διαβάστε επίσης:

- Σέξι τραγουδίστρια ο νέος έρωτας του εφοπλιστή Αγούδημου [photos]

- Δες την Έλενα Κουντουρά και την Κάρλα Μπρούνι μαζί, όταν ήταν νεαρά μοντέλα!