Ποιος χολιγουντιανός ηθοποιός κλαίει... κάθε μέρα;

02.02.2015
Πρόκειται για ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, έχεις γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες αλλά κι αποτυχίες, έχει συμμετάσχει σε πολύ καλές ταινίες κι έχει προταθεί τρεις φορές για Όσκαρ.

Ο Nick Nolte στα 73 του χρόνια περνάει μία άσχημη περίοδο την προσωπική του ζωή κι ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του, κλαίει συνέχεια γιατί σκέφτεται πως είναι σε μία ηλικία που μπορεί να πεθάνει σύντομα όπως αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του.

«Σήμερα έκλαψα. Κλαίω κάθε μέρα. Είναι μέρος του συναισθηματικού μου καμουφλάζ. Δεν είναι κάτι τραγικό. Κλαίω κάθε μέρα που πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί είμαι 73 ετών και το σώμα μου πονάει απίστευτα. Όταν γίνει η πρώτη κίνηση μετά είναι όλα ήρεμα. Το κλάμα είναι η πρώτη μου αντίδραση το πρωί γιατί σκέφτομαι αν ο πόνος θα είναι κάθε μέρα και χειρότερος ή θα αρχίσει να εξασθενεί κάποια στιγμή. Στην ηλικία μου πολλοί φίλοι αρχίζουν και πεθαίνουν. Ε, αυτό προκαλεί ένα γερό κλάμα.» δήλωσε.

Στη συνέχεια θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Paul Mazursky ο οποίο πέθανε από ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων και πριν φύγει από τη ζωή του είχε ζητήσει να πάνε να δουν στο θέατρο την φίλη τους Betty Middler και ο δεύτερος άρχισε να τη γιουχάρει μόλις βγήκε στη σκηνή.

«Είδα πρόσωπα που είχα να δω αιώνες. Mel Broyks, Richard Dreyfuss... Είχα να τους δω από τότε που γυρίζαμε το «Down and Ou»t in Beverly Hills. Ήταν ένα τρομερό ξύπνημα, αλλά είναι φυσιολογικό να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα είναι η κηδεία σου». συμπλήρωσε

Επιπλέον όσον αφορά τη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον είανι να αποδεχόμαστε την ήττα γιατί είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και μπορεί να θεωρείται ντροπή στην κουλτούρα των Αμερικάνων αλλά μέσα από αυτή ωριμάζουμε.

«Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από ήττες. Ειδικά σε σχέσεις. Τα πράγματα σπανίως πάνε όπως τα θες εσύ. Οι μεγαλύτερες ήττες μας μπορούν να γίνουν τα θεμέλια της γνώσης μας» ισχυρίστηκε στο τέλος ο γνωστός ηθοποιός.