Πέθανε στη φυλακή ο πατέρας διάσημου ηθοποιού!

02.02.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνος πέθανε μέσα στη φυλακή πριν τρία χρόνια!

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος δε διστάζει να παραδεχτεί ότι ο πατέρας του ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν. «Ο πατέρας μου μού έμαθε ένα πράγμα, ίσως το πιο σημαντικό: Μέσα από τη ζωή του, μου έδειξε τι δεν πρέπει να γίνω ποτέ. Ήταν πάντα το παράδειγμα προς αποφυγήν. Γι” αυτό και θα τον αγαπώ πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μοναξιά. «Ως άνθρωπος, τα έχω βρει πολύ με τη μοναξιά μου, μπορώ να κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Έχω πάει, για παράδειγμα, ταξίδι στο Μαρόκο μόνος με τη μηχανή μου, για ένα μήνα. Έχω πάει στη Σουηδία για τρεις μήνες, πάλι με τη μηχανή, μόνος μου. Οι άνθρωποι που αντέχουν τη μοναξιά και περνάνε καλά με τον εαυτό τους είναι πολύ δυνατοί και κάνουν πράγματα, αρκεί να βρουν την ισορροπία» είπε.

Όσο για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την Ελλάδα και την αναγνωρισιμότητα που είχε εδώ, προτιμώντας την ανωνυμία της Αμερικής, εξηγεί: «Δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να με χαιρετάει ο κόσμος στο δρόμο. Με ενδιαφέρει η αναγνώριση, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός της δουλειάς μου. Μπορώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου βγάζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό το χρόνο, κι ας μη με ξέρει κανείς, αρκεί να κάνω υπέροχες δουλειές. Το όνειρό μου είναι να δουλεύω οκτώ μήνες το χρόνο και τους υπόλοιπους να ταξιδεύω»