«Όταν συνεργάστηκα με την Αλίκη οι μισοί μου φίλοι μου έκοψαν την καλημέρα»

31.01.2015
Σε ποιά ανήκει η παραπάνω δήλωση; Στη Ρούλα Πατεράκη. Μπορεί αρκετοί να ξαφνιάστηκαν από τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά στο θέατρο και να μην την ενέκριναν, αλλά η ίδια έρχεται μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό People να μας ενημερώσει ότι αυτές οι αντιδράσεις ωχριούν μπροστά σε αυτό που αντιμετώπισε όταν συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Να θυμίσουμε ότι η Πατεράκη συνεργάστηκε για τρεις συνεχόμενες θεατρικές σεζόν με την εθνική μας σταρ στις παραστάσεις της, «Ωραία Μου Κυρία» (1993-1994) κι «Η Μελωδία της Ευτυχίας» (1994-1996) με την τελευταία να αποτελεί το κύκνειο άσμα για την λατρεμένη ηθοποιό, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1996.

«Αυτό με τον Σάκη δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνο με την Αλίκη. Οι μισοί μου φίλοι μου έκοψαν το άλλο πρωί την “καλημέρα”. Απέκτησα ξαφνικά φανατικούς εχθρούς» δήλωσε στο περιοδικό.

Και συμπλήρωσε: «Για τρία χρόνια, μέχρι να φύγει, ήμασταν φίλες. Εκμυστηρευτήκαμε η μία στην άλλη πολλά. Ήταν πολύ ευφυής. Ήθελε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Γνώριζε τις δυνατότητες της ηλικίας της, την πίεση των θαυμαστών της και τα στενά χρονικά περιθώρια για μια γενναία στροφή. Ήξερε τι ήθελε. Αν μπορούσε να το κάνει. Κι αν προλάβαινε… Η αυτογνωσία είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε ένα σταρ», πρόσθεσε η Ρούλα Πατεράκη.