Η κόρη της Γουίτνεϊ βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο [Νεότερα]

31.01.2015
Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Όπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Broown) βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα της το πρωί του Σαββάτου και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Ήταν ο σύζυγός της -και θετός γιος της μητέρας της, παρεμπιπτόντως- Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) που βρήκε την Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Christina) στις 10.30 το πρωί, μαζί με έναν φίλο, ο οποίος και της πρόσφερε και τις πρώτες βοήθειες.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και η νεαρή μεταφέρθηκε στο North Fulton Hospital, ζωντανή, όπως αναφέρει το αρχικό ρεπορτάζ του TMZ.

Ωστόσο αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια η διάσημη μητέρα της είχε βρεθεί νεκρή μέσα στην μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε εκείνες τις μέρες.

Νεότερες πληροφορίες πάντως (Κυριακή 1/2/2015) αναφέρουν ότι οι γιατροί έχουν θέσει σε τεχνητό κώμα καθώς η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή.

Το TMZ μεταφέρει ότι ο εγκέφαλος της Μπόμπι Κριστίνα έχει πρηστεί και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση ενώ μεταφέρουν και την ανησυχία των δικών της που αμφιβάλλουν ότι η τόσο ταλαιπωρημένη από τις καταχρήσεις και τα ψυχολογικά της κοπέλα θα τα καθαφέρει.

Ο πατέρας της, επίσης, λέγεται ότι είναι απαρηγόρητος και βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.