Λάτση - Κούρκουλος σε σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

22.01.2015
Πριν λίγες μέρες η Μαριάννα Λάτση με τα παιδιά της, αλλά και τα παιδιά του Νίκου Κούρκουλου από τον πρώτο του γάμο εγκαινίασαν το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ίδιας της Μαριάννας Λάτση, η οποία θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της, που «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο, αλλά και να βοηθήσει όσους πάσχουν από καρκίνο.

«Ο Νίκος έζησε με τον καρκίνο για έξι χρόνια, χωρίς μεμψιμοιρία. Έζησε, εργάστηκε, ονειρεύτηκε ως το τέλος. Σαν να υπήρχε αύριο, σαν τίποτα να μην σταματούσε. Υπό αυτή την έννοια, νίκησε τον καρκίνο, κι ας ηττήθηκε απ' αυτόν τελικά. Η στάση του απέναντι στον καρκίνο με διαμόρφωσε , με δίδαξε και τελικώς με παρηγόρησε στην απώλειά του» ήταν μερικά από τα συγκινητικά της λόγια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μάλιστα, το περιοδικό Hello μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Λάτση με τα παιδιά της και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Κούρκουλου, Άλκι και Μελίτα από τον πρώτο του γάμο, αποδεικνύοντας ότι έχουν μεταξύ τους καλές σχέσεις.