Σκαρμούτσος: Έπιασε πάτο κι έμεινε άστεγος!

15.01.2015
Πάτο έπιασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κι έμεινε κυριολεκτικά στο δρόμο! Ο διάσημος σεφ, που έχει συνδέσει το όνομά του με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και στα προβλήματα που του δημιούργησε η εξάρτηση του από το αλκοόλ. Και στη σκοτεινή αυτή περίοδο αναφέρθηκε ξανά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ.

«Είχα φτάσει στο σημείο να μην έχω φίλους, να μην έχω επαφή ούτε με την οικογένεια μου –και καλώς έκανε, γιατί μου είχε δώσει άπειρες ευκαιρίες για επικοινωνία, τις οποίες είχα πετάξει. Είχα χάσει τη δουλειά μου, δεν είχα καθόλου χρήματα, ούτε σπίτι για να μείνω. Έμενα κυριολεκτικά στο δρόμο» αποκαλύπτει.

Κι εξήγησε πως ήταν η εμπειρία του ως άστεγος στην Αμερική. «Στην Αμερική υπάρχουν χώροι όπου μπορείς να μείνεις για κάποιο διάστημα, αλλά ήμουν άστεγος. Ήταν η συνέπεια των πράξεων μου. Αλλά αν δεν πιάσεις πάτο, δεν μπορείς να ξανασηκωθείς. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ξαναγεννήθηκα και είμαι εδώ τώρα και σου μιλάω» είπε.