ΜακΦέρσον & Κλουμ σφάζονται για τον τίτλο "Το Κορμί"

15.01.2015
Η Χάιντι πάει να "κλέψει" το όνομα της Ελ, αλλά εκείνη... δεν τα σηκώνεια αυτά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Χαμός στον χώρο του μόντελινγκ με τη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) να παίρνει από την Ελ Μακ Φέρσον (Elle MacPherson) τη σκυτάλη ως "Το Κορμί" (The Body). Αν είναι αυτό δυνατόν...

Δεν λέμε, η 41χρονη Χάιντι είναι όμορφη και διάσημη και δημοφιλής και διάφορα άλλα, αλλά η 50άρα Ελ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα "Το Κορμί".

Τι συνέβη όμως και η αυστραλέζα καλλονή πόσταρε χθες μια φωτογραφία από το παρελθόν στο Instagram της -που μόλις εγκαινίασε, παρεμπιπτόντως- με το σχόλιο "Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη τι να σκεφτώ", μεταξύ άλλων;

Not sure quite what to think... In my undies on a bus shelter in Sydney Oz.

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Λοιπόν, με λίγα λόγια, η ιστορία έχει ως εξής:

Πριν από 25 χρόνια η Ελ ξεκίνησε, με τη συνεργασία της εταιρείας Bendon, υπογράφοντας τρεις σειρές εσωρούχων με τα ονόματα "Elle Macpherson Intimates", "Macpherson Men" και φυσικά "The Body".

Σήμερα, εν έτη 2015, η εταιρεία ένιωσε ότι ήθελε μια ανανέωση και ένα πιο δυνατό όνομα για να στηρίξει την προώθηση της φίρμας στις ΗΠΑ και σε αυτό το σημείο ακριβώς μπαίνει η Χάιντι, η οποία είναι το νέο πρόσωπο και -βασικά- σώμα της εταιρείας.

Όπως διαβάζουμε σε σχετικά δημοσιεύαμτα, πρακτικά, η λύση της συνεργασίας Μακφέρσον και Bendon σημαίνει ότι η Ελ διατηρεί τα δικαιώματα στα ονόματα των σειρών, όμως τα σχέδια ανήκουν στη φίρμα, η οποία και τα διαχειρίζεται κατά το δοκούν.

Το λανσάρισμα της νέας σειράς με όνομα Heidi Klum Intimates έχει ξεκινήσει άτυπα ενώ μέσα στον μήνα αναμένονται και τα επίσημα. Για μια πρώτη γεύση κάνε κλικ εδώ.

Στο μεταξύ, ιδού μια εικόνα για... σκέψη. Εσύ ποια προτιμάς;