Παρτσαλάκης για Διαβάτη: Τίναξες την καριέρα σου στον αέρα

08.01.2015
Λίγο πριν φύγει το 2014, η Χρυσούλα Διαβάτη είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της για τον Σάκη Ρουβά στην τελετή των θεατρικών βραβείων Καρόλος Κουν και πολλοί συνάδελφοι της είπαν τη δική τους άποψη για το θέμα.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Γιώργος Παρτσαλάκης ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Happy Day σήμερα και όταν η κουβέντα πήγε στο εν λόγω περιστατικό, ανέφερε πως δεν συμφωνεί με τη γνωστή ηθοποιό γιατί έχει κάνει κι εκείνη λανθασμένες επιλογές στην καριέρα της και θεωρεί πως όλοι έχουν.

«Θα της πω μόνο αυτό. Κάποτε η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε μια σειρά στην τηλεόραση, που λεγόταν Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη. Εκεί, η Χρυσούλα αναγκάστηκε σε αυτή τη σειρά να χυδαιολογεί που ήταν κείμενο γραμμένο. Κι από κει και πέρα μπαίνει ένα ερώτημα "γιατί Χρυσούλα μου το κάνεις αυτό; Γιατί αγάπη μου τινάζεις μια καριέρα στον αέρα. Γιατί ξεπουλάς τα πράγματα και δεν σκέφτεσαι ότι αυτό η Χρυσούλα δεν μπορεί να το κάνει". Θέλω να πω έχουμε βάλει το χέρι μας όλοι. Γιατί από τη μία εγώ βρίσκομαι να διαφημίζω την Creta Farm και από την άλλη στην Επίδαυρο και κάνω τον Τρυγαίο. Πήρα και βραβείο Κουν για αυτό» δήλωσε.