Φουρέιρα - Σαμαράς: Μυστική συνάντηση μετά το χωρισμό!

08.01.2015
Ο χωρισμός τους ήταν... επεισοδιακός. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το άδοξο τέλος του έρωτα τους, όμως η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς προτίμησαν να ακολουθήσουν το δρόμο της σιωπής.

Και ας οργίαζαν για μεγάλο διάστημα οι φήμες για τους λόγους που το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τώρα, διαβάζουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε μία μυστική συνάντηση στη Γλυφάδα! Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, οι δυο τους συναντήθηκαν ένα κυριακάτικο απόγευμα στην Ιωάννου Μεταξά, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής. Τώρα, για ποιο λόγο επέλεξαν να κάνουν μία... μυστική συνάντηση σε μία πολυσύχναστη περιοχή, μόνο αυτοί το γνωρίζουν και το... Ciao!

Ωστόσο, όπως αναφέρει το περιοδικό, και οι δύο φορούσαν σκουφιά, μπουφάν και γυαλιά. Περπατούσαν δίπλα δίπλα, με προορισμό το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας. Συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εκείνη επιβιβάστηκε και έφυγε.

Ο ποδοσφαιριστής, λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο και έντονα σκεπτικός. Λίγη ώρα πριν, βρέθηκαν για καφέ, θέλοντας να κρατήσουν μυστική τη συνάντηση τους. Έκατσαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ήταν σοβαροί, οι εκφράσεις των προσώπων τους μαρτυρούσαν μια αμηχανία, ενώ η συζήτηση μόνο χαρούμενα συναισθήματα δεν έκρυβε.

Μάλιστα, λένε, ότι η Φουρέιρα ήταν αυτή που ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της να συναντηθούν καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με την έκταση που πήρε το τέλος της σχέσης τους. Αλλά κι επειδή η ίδια φάνηκε σε όλο τον κόσμο ότι του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και έκανε δεσμό με άλλον άντρα πίσω από την πλάτη του.

Ήθελε, σου λέει, να του εξηγήσει πώς έγιναν τα πράγματα και πως ο Σπύρος Λυκούδης μπήκε στη ζωή της εφόσον είχαν χωρίσει. Και το κυριότερο, ήθελε να του εξηγήσει πώς ποτέ δεν τον απάτησε. Μάλιστα φέρεται να του ζήτησε μέχρι και συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν και τους πλήγωσαν και τους δυο τους και κυρίως τον Σαμαρά που φέρεται να είχε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που καθόντουσαν σε διπλανό τραπέζι, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να παρακολουθούσε με προσοχή το μονόλογο της τραγουδίστριας, που έδειχνε να έχει μία απολογητική διάθεση. Αλλά, τονίζουν οι ίδιες πηγές, αυτό δε σημαίνει ότι με τη συνάντηση επιδίωξε κάποια επανασύνδεση, αφού έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της.