Την αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και συπλήρωσε τι προσέχει και τι αποφεύγει στη διατροφή της.
«Προσέχω τη διατροφή μου. Το κάνω πολύ επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ένα πιάτο στεγνό κοτόπουλο και ένα κοκκινιστό με πατάτες και εγώ θα διάλεγα το πρώτο.», δηλώνει η σύζυγος και συμπαρουσιάστρια του Μάρκου Σεφερλή και συνεχίζει να σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο έγινε τελικά... «φετόνι».
«Άρχισα να κάνω συστηματικά γυμναστική και όταν είδα το αποτελέσματα στο σώμα μου, αυτό μου άρεσε. Ο διατροφολόγος μου είπε ότι θα απέδιδε στο μάξιμουν αυτή η προσπάθεια αν τη συνδύαζα με σωστή διατροφή. Με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα και συνέχισα. Κάθε μέρα 6 με 7 το πρωί κάνω γυμναστική και μετά ετοιμάζομαι για να πάω στην εκπομπή. Καταναλώνω επίσης πέντε γεύματα την ημέρα ανά τρίωρο και σε μικρές ποσότητες. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ.»
Πάντως, το αποτέλεσμα όλων αυτών το είδαμε το καλοκαίρι στις φωτογραφίες των παπαράτσι από την παραλία με το μαγιό της.